Η καλόγρια του ιταλικού «The Voice» ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το Θεό

Η καλόγρια του ιταλικού «The Voice» ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το Θεό

Αποκάλυψε ακόμα ότι δεν έχει κάνει ποτέ της έρωτα...

Η καλόγρια του ιταλικού «The Voice» ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το Θεό
Εντυπωσίασε το ιταλικό «The Voice» με το ράσο, τον σταυρό στο στήθος και την φωνή της, κάνοντας όλους του coaches του ιταλικού μουσικού σόου να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους.
 
Ο λόγος για την 25χρονη αδερφή Cristina Scuccia, η οποία από το 2008 εντάχθηκε σε χορωδία με καλόγριες, οι υπεύθυνοι της οποίας την παρότρυναν να πάρει μέρος στο «The Voice».
 
Μετά τη νίκη της στο Ιταλικό «The Voice» και την κυκλοφορία του πρώτου της μουσικού άλμπουμ, η καλόγρια του μουσικού σόου, όπως έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων, δεν σταματάει να δίνει συνεντεύξεις. Και φυσικά εξακολουθεί να κλέβει την παράσταση…

Κλείσιμο

 
Στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην σατιρική εκπομπή «Οι ύαινες», η πιο.... διάσημη καλόγρια έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.


 
«Δεν έχω κάνει ποτέ μου έρωτα», δήλωσε η Cristina Scuccia το βράδυ της Τετάρτης στο Italia 1. Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι ήταν ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, ότι «έδωσα το πρώτο μου φιλί όταν ήμουν 12 χρονών», αλλά και ότι «πριν μονάσω, ήμουν μοντέλο, διάβαζα τα μαθήματά μου, πήγαινα στο κατηχητικό και ήμουν παπαδοπαίδι».


 
Ζούσε, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, είχε το δικό της αυτοκίνητο με το οποίο το έσκασε μόλις πήρε το δίπλωμα οδήγησης, μέχρι μια μέρα που βρέθηκε σε μια συναυλία που έκαναν οι Ουρσουλίνες «αποφάσισα να αφοσιωθώ στην αγάπη του Κυρίου. Ήταν πραγματικός κεραυνοβόλος έρωτας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης