Το ροζ μίνι της Τζένιφερ Άνιστον

Το ροζ μίνι της Τζένιφερ Άνιστον

Η 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού, σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας της ταινίας, «Cake»

Το ροζ μίνι της Τζένιφερ Άνιστον
«Στα 40 μου περνάω τέλεια. Όλα είναι καλύτερα. Στην δουλειά, στη φυσική μου κατάσταση, αλλά και στην ψυχολογία μου! Δεν σκοπεύω να φρικάρω» είπε η 45χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της, στο περιοδικό Bazaar, και αν κρίνουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις της, μοιάζει περισσότερο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ.

Σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας της ταινίας «Cake», η Άνιστον εμφανίστηκε αγκαλιά με τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού, φορώντας ένα πορτοκαλί μίνι που έκλεψε όλα τα βλέμματα. Το σύνολό της απογείωσε με ένα ζευγάρι ασημένια γοβάκια και η ίδια έμοιαζε ακόμα πιο εντυπωσιακή, όταν χαμογελούσε. Και έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον άνθρωπο της, στο πρόσωπο του Θερού που πρόσφατα δήλωσε για αυτόν: «Ο Τζάστιν είναι ένα από τα πιο ταπεινά, αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα. Δεν είναι μ@λ@κ@ς. Δεν μοιάζει με μερικούς γνωστούς και “φίλους” μας που έγιναν διάσημοι και άλλαξαν χωρίς να λένε “γεια” σε κανέναν».

Κλείσιμο















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης