ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πώς η Μπιγιονσέ έσωσε τη μεγάλη μέρα της Σολάνζ

Πώς η Μπιγιονσέ έσωσε τη μεγάλη μέρα της Σολάνζ

Την αγάπη της προς την αδελφή της έδειξε για ακόμα μια φορά η Queen-Bey που έσπευσε να βοηθήσει την Σολάνζ όταν γέμισε σπυράκια τη νύχτα του γάμου της

Πώς η Μπιγιονσέ έσωσε τη μεγάλη μέρα της Σολάνζ
Το κέφι ήταν στα ύψη και οι λευκοντυμένοι καλεσμένοι τα έδιναν όλα στο χορό. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς αλλά και της πίστας ήταν φυσικά η νύφη. Η Σολάνζ Νόουλς ήταν για μια φορά στο επίκεντρο και όχι στη σκιά της -πολύ πιο- διάσημης αδελφής της, της Μπιγιονσέ...

Ώσπου ξαφνικά, η λάμψη στο πρόσωπο της ευτυχισμένης νύφης άρχισε να... χάνεται και το πρόσωπό της κοκκίνησε και γέμισε σπυριά! 

Κλείσιμο


Η μητέρα Νόουλς μίλησε στο Vanity Fair για το τι συνέβη και για το πώς «διορθώθηκε» το πρόβλημα. «Πιστεύω πως ήταν μια αντίδραση στα θαλασσινά που είχε φάει νωρίτερα, σε συνδυασμό και με το ότι τα έδωσε όλα στο χορό, πραγματικά» λέει η Τίνα Νόουλς. «Ευτυχώς ήταν εκεί η Μπιγιονσέ, που πήρε την αδερφή της και έφυγαν τρέχοντας για το ξενοδοχείο. Εκεί την έβαλε να κάνει ένα ντους, της έδωσε μια καταπραϋντική αλοιφή και κορτιζόνη και η κατάσταση ηρέμησε... Δυο ωρίτσες μετά, τα κορίτσια επέστρεψαν στο πάρτι και η Σολάνζ είχε την ευκαιρία να χορέψει με το γιο της, μια τόσο συγκινητική σκηνή», ανέφερε η συγκινημένη μητέρα κάνοντας γνωστό σε όλους ποιος είναι ο «θαυματοποιός» στην οικογένεια.



Εν τω μεταξύ η Μπιγιονσέ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ίνσταγκραμ φωτογραφίες από το γάμο της Σολάνζ - όχι, καμία δεν έχει τη νύφη με τα σπυριά στο πρόσωπο, αυτό ήταν έργο παπαράτσι! 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης