Jumboσακούλας: «Τη διαφήμιση αυτή την έκανα για πλάκα, δε φανταζόμουν την επιτυχία της»

Jumboσακούλας: «Τη διαφήμιση αυτή την έκανα για πλάκα, δε φανταζόμουν την επιτυχία της»

Μας τα είπε όλα και μας τραγούδησε κιόλας...

Jumboσακούλας: «Τη διαφήμιση αυτή την έκανα για πλάκα, δε φανταζόμουν την επιτυχία της»
Απόγευμα Δευτέρας. Κάπου κοντά στο Θησείο. Ο 49χρονος ηθοποιός Δημήτρης Μικέλης είναι οικείος από την πρώτη στιγμή της συνάντησης. Άμεσος, γελαστός, επικοινωνιακός και ξεκάθαρος: «Η επιτυχία της διαφήμισης με το…jumboσακούλα είναι κάτι που το έκανα για πλάκα και πέτυχε, ελπίζω να μη παρεξηγηθώ για αυτό που λέω».

Από τη σχολή Βεάκη και το Εθνικό στο... jumbosakoula!!!

Κλείσιμο




Πριν λίγο καιρό υποδυόταν τον Προμηθέα Δεσμώτη εξ ου όπως εξηγεί και το περιβόητο afro style των μαλλιών του σε συνδυασμό με τα γένια ενώ μετρά πάρα πολλές συμμετοχές στο θέατρο κυρίως στο Εθνικό αλλά και στο σινεμά με αποκορύφωμα τη συνεργασία του με τον Παντελή Βούλγαρη. Η διαδρομή για το Δημήτρη όπως ο ίδιος λέει στο protothema.gr μέχρι σήμερα έχει πολλά στάδια. Γεννιέται σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας και ενώ είναι μόλις λίγων μηνών οι γονείς του μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια του (σ.σ. έχει έναν αδελφό και μία αδελφή) επιστρέφουν στην Ελλάδα. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια τα οποία χαρακτηρίζει ευτυχισμένα και ανέμελα με εκείνον να κάνει όνειρα πως θα γίνει ηθοποιός.

Για τα αδέρφια του και την επιλογή να ασχοληθεί με το θέατρο





Μπαίνει στη δραματική Σχολή Βεάκη με συμμαθητές πασίγνωστους σήμερα ηθοποιούς όπως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Γεράσιμος Γιαννατάς και άλλους πολλούς ενώ επιλέγει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη πορεία στο θέατρο με έργα ρεπερτορίου και κυρίως δίνει έμφαση στην αρχαία τραγωδία. Παίρνει μέρος στην παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης αλλά και σε πολλές ακόμη παραστάσεις του Εθνικού, φλερτάρει παράλληλα με τη μουσική και τελικά όπως λέει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα του αλλάζει τη ζωή, με τη διαφήμιση που τον εκτίναξε στα ύψη σε επίπεδο δημοτικότητας. Παραμένει προσγειωμένος, ονειρεύεται ρόλους, δε λέει όχι σε ενδεχόμενη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σήριαλ, δηλώνει ερωτευμένος καθόλου μοναχικός και σε κάθε περίπτωση ρομαντικός και ονειροπόλος ως γνήσιος Υδροχόος και μένει σε ένα απλό σπίτι στη Νίκαια το οποίο λατρεύει.

Για τον έρωτα και τα... μαλλιά του αφροlook





Γυρίζει το χρόνο πίσω και φτάνοντας μέχρι το σήμερα κάνει μαζί με το protothema.gr μία αναδρομή της πορείας του και της ζωής του ενώ για πρώτη φορά ερμηνεύει ένα ακόμη τραγούδι μετά το περιβόητο.. «Ποτέ δε σε ξεχνώ» το οποίο διασκευάστηκε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής διαφήμισης, ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια…

Για τους συμμαθητές του στη σχολή Γ. Γεννηματά και Δ. Λαμπρόγιαννη



Οι προτάσεις μετά τη διαφήμιση



Ο Δημήτρης τραγουδάει γαι το protothema.gr












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης