Και η Ραχήλ Μακρή στο Καραϊσκάκη: «Ο γιος μου έφερε γούρι στην ομάδα»

Και η Ραχήλ Μακρή στο Καραϊσκάκη: «Ο γιος μου έφερε γούρι στην ομάδα»

«Σαν πολιτικός αυτό που έχω να πω είναι ότι όλες οι ομάδες πρέπει να αποκτήσουν το γήπεδό τους», δήλωσε μεταξύ άλλων

Και η Ραχήλ Μακρή στο Καραϊσκάκη: «Ο γιος μου έφερε γούρι στην ομάδα»
Απευθείας σύνδεση με το γήπεδο Καραισκάση λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιουβέντους είχε η εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», όπου και «συνέλαβαν» πολλούς διάσημους να αποχωρούν από το φαληρικό γήπεδο.

Εκτός από τους Γιώργο Καρατζαφέρη και Γιώργο Λιάγκα, η κάμερα της εκπομπής συνάντησε εκεί και τη Ραχήλ Μακρή, η οποία δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με τον γιο της.

Κλείσιμο


«Θα σε περνούσα για κουκουλοφόρο τώρα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν αντίκρισε την βουλευτή, που φορούσε κουκούλα και από πάνω το ροζ μπουφάν της με εκείνη να απαντάει: «Κοίτα τρομοκράτισσα με φωνάζουν μέσα στη Βουλή, τώρα που θα με δουν έτσι με την κουκούλα μήπως έχω προβλήματα αύριο στην Ολομέλεια, δεν ξέρω. Αυτό που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν ένα καταπληκτικό ματς. Να πω ότι έφερε ο γιόκας μου γούρι στην ομάδα του. Είναι η πρώτη φορά που τον φέρνω στο γήπεδο, του το είχα υποσχεθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί ξεκίνησε από πέρυσι να παίζει σε ακαδημία ποδοσφαίρου. Από μικρός που μου ερχόταν από το νηπιαγωγείο φώναζε Ολυμπιακός, οπότε τι να κάνω και εγώ, τον έφερα στο Καραϊσκάκη προκειμένου να δει και φέραμε το γούρι».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε από τη Μαρία Μπεκατώρου τι ομάδα είναι, η Ραχήλ Μακρή απάντησε: «Εγώ σαν πολιτικός δεν μπορώ να λέω τι ομάδα είμαι, πρέπει να λέω Εθνική Ελλάδος, έτσι δεν είναι; Για να μην ξέρετε, να μην μένει κανείς παραπονεμένος. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι στην οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Να σας πω ότι από πάρα πολύ μικρή πήγαινα σε ματς στον Ιορδαϊκό. Ήτανε μια ομάδα σε μια κατηγορία πάρα πολύ μεγάλη, αλλά η τελευταία φορά που πήγα ήταν σε ηλικία 15 ετών στην Τούμπα, σε ματς ΠΑΟΚ – ΑΡΗ, όπου έγιναν επεισόδια πάρα πολύ άσχημα και από τότε απέφευγα να πάω στο γήπεδο. Χάρηκα που είδα ένα ματς εδώ που είχε επίπεδο, παρόλο που ο γιος μου λίγο ξέρεις… του κακοφάνηκαν οι βρισιές, αλλά του εξήγησα ότι μόνο εδώ μέσα μπορεί να μιλάει έτσι» και πρόσθεσε: «Σαν πολιτικός αυτό που έχω να πω είναι ότι όλες οι ομάδες πρέπει να αποκτήσουν το γήπεδό τους. Είναι ένα θέμα που υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και υπάρχουν φίλαθλοι και μεγάλες ομάδες που δεν έχουν γήπεδα»kka
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης