Βίντεο: Η Gisele λάμπει στο νέο διαφημιστικό για το Chanel No.5

Βίντεο: Η Gisele λάμπει στο νέο διαφημιστικό για το Chanel No.5

Με τίτλο The One That I Want και σκηνοθέτη τον Baz Luhrmann το βίντεο είναι μια ταινία μικρού μήκους για το διάσημο άρωμα από το 1921

Βίντεο: Η Gisele λάμπει στο νέο διαφημιστικό για το Chanel No.5
Εκθαμβωτική είναι για άλλη μια φορά η Gisele η οποία πρωταγωνιστεί στο διάρκειας 3 λεπτών και 16 δευτερολέπτων βίντεο για την προώθηση του θρυλικού αρώματος Chanel No5.

Με τίτλο The One That I Want και σκηνοθέτη τον Baz Luhrmann το βίντεο είναι μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Βραζιλιάνα.

Στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν η λέξη Chanel και ο αριθμός 5 - ακαταμάχητος συνδυασμός από το 1921 - η Gisele εμφανίζεται αρχικά να κάνει σερφ ενώ ακολουθούν σκηνές με την ίδια ως μητέρα, ως αθλήτρια, ως μοντέλο.

Κλείσιμο
Εντυπωσιακή είναι και η επιλογή του τραγουδιού που ντύνει μουσικά το βίντεο. Πρόκειται για μια πιο αισθησιακή εκδοχή του τραγουδιού που έκανε διάσημο η Olivia Newton John στην ταινία Grease.

«Τον οίκο εξακολουθεί να επηρεάζει το πνεύμα της Κοκό Σανέλ. Ήταν παράδοξη ως χαρακτήρας - το ένα λεπτό φορούσε παντελόνι και ήταν στην παραλία, και το επόμενο λεπτό φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα» εξήγησε τη σκηνοθετική του ιδέα ο Luhrmann.

Στόχος εξάλλου του βίντεο είναι να δείξει για άλλη μια φορά ότι το Chanel No5 είναι το άρωμα της γυναίκας με τα πολλά πρόσωπα, με το οποίο μπορεί τη μια στιγμή να είναι ρομαντική, την άλλη δυναμική και την τρίτη κοινωνική.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης