Πριγκίπισσα Ολυμπία: Aφιέρωμα στην εγγονή του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στον βρετανικό Τύπο

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Aφιέρωμα στην εγγονή του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στον βρετανικό Τύπο

Η 18χρονη πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας είναι η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και όπως όλα δείχνουν κατακτά όλο και περισσότερο μια θέση στο διεθνές τζετ σετ αλλά και στον κόσμο της μόδας

Πριγκίπισσα Ολυμπία: Aφιέρωμα στην εγγονή του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στον βρετανικό Τύπο
Η κομψή και πανέμορφη δεκαοχτάχρονη πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία είναι το πρώτο και μοναδικό κορίτσι, από τα πέντε παιδιά του πρίγκιπα Παύλου και της Αμερικανίδας συζύγου του, Μαρί Σαντάλ. Η Ολυμπία είναι «το νέο κορίτσι της μόδας», σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας Daily Mail, που κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην όμορφη πριγκίπισσα, αλλά αναφέρει και λεπτομέρειες από τη γνωριμία των γονιών της.



Κλείσιμο
H κομψή Ολυμπία έγινε εξώφυλλο στην έκδοση Σεπτεμβρίου του αμερικάνικου περιοδικού μόδας και ομορφιάς W, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο η πριγκίπισσα ήταν εξώφυλλο στο περιοδικό Tatler το οποίο της απέδωσε τον τίτλο «Most Eligible Girl of the World», (Το κορίτσι με τα περισσότερα προσόντα στον κόσμο)!



Η μητέρα της Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ, είναι κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Warren Robert  Miller και δεν κρύβει ότι η οικογένεια ζει πλουσιοπάροχα, περνώντας το χρόνο της πότε στο διαμέρισμά τους, στο Λονδίνο, πότε στις Μπαχάμες, τα καλοκαίρια και συχνά ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό τζετ του σχεδιαστή μόδας Valentino.



Πρόσφατα, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, η πανέμορφη Ολυμπία καθόταν στη πρώτη σειρά δίπλα στην ηθοποιό Emma Watson. Η μητέρα της ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από αυτή την εκδήλωση, με την κόρη της να «κλέβει την παράσταση» με το κομψό της ντύσιμο και τον κοσμοπολίτικο αέρα της. Αλλά και η ίδια η πριγκίπισσα Ολυμπία ανέβασε στο δικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες μπορεί κανείς να καταλάβει πώς είναι να είσαι μια δεκαοχτάχρονη όμορφη πριγκίπισσα.



Η Ολυμπία ζει στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της Τέχνης, αλλά όπως «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες της ο κόσμος της μόδας την έχει ήδη κατακτήσει ή μήπως η όμορφη πριγκίπισσα έχει κατακτήσει εκείνον;






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης