Γυμνές φωτογραφίες: Trolls απειλούν την Έμα Γουάτσον ότι θα είναι η επόμενη

Γυμνές φωτογραφίες: Trolls απειλούν την Έμα Γουάτσον ότι θα είναι η επόμενη

Την Παρασκευή τα μεσάνυχτα απειλούν οι άγνωστοι του Διαδικτύου πως θα δημοσιευθούν γυμνές φωτογραφίες της σταρ του Χάρι Πότερ 

Γυμνές φωτογραφίες: Trolls απειλούν την Έμα Γουάτσον ότι θα είναι η επόμενη
Απειλές μέσω του Διαδικτύου δέχθηκε η ηθοποιός Έμα Γουάτσον από αγνώστους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα είναι η επόμενη σταρ που θα δει τις γυμνές της φωτογραφίες να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα 4chan. Πρόκειται για τον ίδιο ιστότοπο, όπου το τελευταίο διάστημα αναρτήθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες περισσότερων από 100 σταρ του Χόλιγουντ, και οι οποίες είχαν υποκλαπεί από τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Μάλιστα, τα άγνωστα troll του Διαδικτύου δεν δίστασαν να δημιουργήσουν και «ειδική» ιστοσελίδα, με τον τίτλο «Έμα είσαι η επόμενη» (Emma You Are Next), όπου φαινόταν ο Χάρι Πότερ (η Έμα Γουάτσον έγινε διάσημη από το ρόλο της ως Ερμιόνη στην σειρά ταινιών) να βρίσκεται δίπλα σε έναν πίνακα αντίστροφης μέτρησης που φαίνεται να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής! 

Κλείσιμο


Η Έμα Γουάτσον είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκανε το ντεμπούτο της με μια ομιλία για την ισότητα των φύλων που προκάλεσε αίσθηση. 

Η ηθοποιός είχε πάρει θέση στο ζήτημα της διαρροής των φωτογραφιών από την πρώτη «φάση», όταν είχε γράψει στο Twitter της: «Ακόμα χειρότερο από την παραβίαση της ιδιωτικότητας των γυναικών είναι να διαβάζει κανείς τα εμπαθή σχόλια που τις συνοδεύουν στα social media». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης