Ο σκηνοθέτης της Σάρον Στόουν για την ηθοποιό: «Είναι γελοίες οι απαιτήσεις της»

Ο σκηνοθέτης της Σάρον Στόουν για την ηθοποιό: «Είναι γελοίες οι απαιτήσεις της»

«Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο δύσκολο θα ήταν, το να συνεργαστώ μαζί της!» είπε ο Ιταλός σκηνοθέτης, Pupi Avati, σε συνέντευξή του, εξοργίζοντας την σταρ!

Ο σκηνοθέτης της Σάρον Στόουν για την ηθοποιό: «Είναι γελοίες οι απαιτήσεις της»
Για τις παράλογες απαιτήσεις της Σάρον Στόουν μίλησε ο Ιταλός σκηνοθέτης, Pupi Avati, που συνεργάστηκε με την χολιγουντιανή σταρ, στην νέα του ταινία «Golden Boy». «Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο δύσκολο θα ήταν το να συνεργαστώ μαζί της. Οι απαιτήσεις της άγγιζαν τα όρια της γελοιότητας, ενώ ρωτούσε ντροπιαστικά πράγματα για την Ιταλία, όπως το αν είναι μία χώρα του Τρίτου Κόσμου. Θέλω να σας πω, ότι έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα στην Ιταλία» είπε ο Avati, σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν η Στόουν , κάτα τη διάρκεια του γυρίσματος, είδε ένα τηλεοπτικό συνεργείο, εγκατέλειψε τη σκηνή: «Ύστερα ο αδερφός μου Αντόνιο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ της, στο Λος Άντζελες. Όπως μας ενημέρωσε. ,δεν μπορούσε να επιστρέψει στη σκηνή, εαν δεν έφευγε το συνεργείο. Έτσι και έγινε και εκείνη εμφανίστηκε στο γύρισμα, σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Το πιο παράλογο ήταν, ότι προτίμησε να τηλεφωνήσεις στις Η.Π.Α και να κλειστεί σε ένα αυτοκίνητο από το να έρθει και να μας το ζητήσει ευθέως» είπε.

Η απάντηση της Στόουν, δόθηκε μέσα από τον εκπρόσωπο τύπου της, με ένα email : «Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Η κυρία Στόουν είναι επαγγελματίας».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Στόουν είναι πολύ «δύστροπη» στις συνεργασίες της. Το 2010, η αρχισυντάκτρια του Deadline.com, Nikki Finke, είχε κάνει λόγο για την κακή συμπεριφορά της ηθοποιού στα γυρίσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης