Ο σοφέρ της Lady Gaga: Ποιος είναι ο 34χρονος Έλληνας που κέρδισε την εμπιστοσύνη της

Ο σοφέρ της Lady Gaga: Ποιος είναι ο 34χρονος Έλληνας που κέρδισε την εμπιστοσύνη της

Είχε την ευκαιρία να βλέπει και να μιλά με την τραγουδίστρια, μέχρι και λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή της από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες

Ο σοφέρ της Lady Gaga: Ποιος είναι ο 34χρονος Έλληνας που κέρδισε την εμπιστοσύνη της
Είναι ο άντρας που είχε την ευκαιρία να βλέπει και να μιλά με τη Lady Gaga μέχρι και λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή της από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες.



Ο 34χρονος Γιάννης, ο σοφέρ της πολυτελούς λιμουζίνας που μετέφερε τη δημοφιλή σταρ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ξενοδοχείο και από εκεί στο ΟΑΚΑ και αμέσως μετά πίσω ξανά στο ξενοδοχείο και το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο, έκλεψε τις εντυπώσεις όλων και παρά τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων και φανατικών θαυμαστών της δημοφιλούς τραγουδίστριας, δεν έβγαζε κουβέντα για τίποτα απολύτως.

Κλείσιμο


Ντυμένος στα μαύρα, ψηλός, με γαλαζοπράσινα μάτια φαίνεται ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη της Lady Gaga από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους.



Μάλιστα, ακόμη και ο σκληροπυρηνικός Ντέιβιντ, ο «φύλακας άγγελος» της μικροσκοπικής σταρ φάνηκε να τον συμπαθεί και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που πέραν των προγραμματισμένων μετακινήσεων της καλλιτέχνιδος, αστειεύτηκαν και συνομίλησαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.



Ο Γιάννης είναι ο ιδιοκτήτης μίας μεγάλης εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων που διατίθενται για Vip πρόσωπα και βέβαια, είναι κατά μία έννοια γνωστός στο εξωτερικό, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με καλλιτέχνη διεθνούς φήμης.



Η συνεργασία του με την εκκεντρική ντίβα φαίνεται να του άφησε πολύ άγχος για να πάνε όλα καλά μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά και μία πολύ καλή αίσθηση από την ευγένεια και την απλότητά της. Εκείνος μέχρι και την τελευταία στιγμή υπομονετικά κινούνταν περιμετρικά του χώρου του ξενοδοχείου και βέβαια, ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε πρόσβαση για την κάθε της κίνηση κατόπιν συνεννοήσεων με τον Ντέιβιντ, τον άνθρωπο σκιά της τραγουδίστριας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης