«Καρφιά» από πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ: «Ο Σον Κόνερι είναι υποκριτής»

«Καρφιά» από πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ: «Ο Σον Κόνερι είναι υποκριτής»

Η κινηματογραφική, Pussy Galore, το κορίτσι του... Σον Κόνερι στην ταινία «Ο Χρυσοδάκτυλος», μιλάει για τον βετεράνο ηθοποιό

«Καρφιά» από πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ: «Ο Σον Κόνερι είναι υποκριτής»
Ενσάρκωσε την Pussy Galore, το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Σον Κόνερι, στην τρίτη ταινία του πράκτορα 007, «O Χρυσοδάχτυλος», το 1959. Φυσικά πληρούσε όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το κορίτσι του Μποντ, και τη δεκαετία του 60΄ και του 70' θεωρούνταν το απόλυτο sex symbol.

Η Βρετανή ηθοποιός, Honor Blackman όμως, που τον Αύγουστο έκλεισε τα 89 της χρόνια, δεν κατάφερε να συνυπάρξει με τους άντρες, που τόσο πολύ την θαύμασαν. «Δεν άντεχα να ζήσω με κανέναν. Είμαι τόσο εγωίστρια. Θέλω να κάνω, αυτό που θέλω, όταν το θέλω» είπε για την επιλογή της να μείνει μόνη της.

Κλείσιμο

Παρεμένει ασυμβίβαστη και δεν μετανιώνει που αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο CBE στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Με ρωτήσαν πριν αν θέλω να αποδεχτώ το βραβείο και νομίζω ότι τους σόκαρα όταν αρνήθηκα» δήλωσε και συνέχισε: «Αλλά από τη στιγμή που είμαι Ρεπουμπλικανή, το βρίσκω λίγο υποκριτικό να βραβευτώ στο Παλάτι. Όχι σαν τον Σον Κόνερι, που δέχεται την τιμή του Ιππότη, δεν έρχεται ποτέ εδώ, δεν πληρώνει ποτέ φόρους εδώ και δεν ψηφίζει στο δημοψήφισμα. Αλλά δεν νομίζω ότι σκέφτεται σοβαρά την πολιτική» είπε.

 Στην συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τίποτα εναντίον του βετεράνου ηθοποιού, μιας και τον θεωρεί: «Το πιο σέξι πλάσμα που έχει συναντήσει στη ζωή της. Και τον πιο αστείο επίσης! Αν ήθελες να χαζολογήσεις με κάποιον. Ο Σον ήταν ο κατάλληλος!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης