Lady Gaga: 35.000 πήγαν στο ΟΑΚΑ

Lady Gaga: 35.000 πήγαν στο ΟΑΚΑ

«Τηρουμένων των αναλογιών, καλά πήγε, είμαστε ευχαριστημένοι με περίπου 35.000 θεατές» λένε από την εταιρεία παραγωγής - Το παρασκήνιο με την τιάρα, ο Έλληνας που ερωτεύτηκε και το μήνυμα που έστειλε

Lady Gaga: 35.000 πήγαν στο ΟΑΚΑ
Για λίγες ώρες ακόμη θα παραμείνει στην Αθήνα και στην πολυτελή βασιλική σουίτα της η ντίβα της διεθνούς σκηνής, η οποία χθες αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να την απολαύσουν.

Κέφι, χορός, ενέργεια, συγκίνηση και... αμαρτωλές εξομολογήσεις από το παρελθόν είχε το μενού, καθώς η μικροσκοπική ντίβα μοιράστηκε φωναχτά κάποιες σκέψεις της και μάλλον... ανοιχτές ερωτικές πληγές από το παρελθόν, που έχουν άρωμα ελληνικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και ενώ τραγουδούσε, είδε στο στάδιο τον άνθρωπο εκείνο που πριν από λίγα χρόνια είχε ερωτευθεί παράφορα. Εκείνος διακριτικά και χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν φρόντισε να παραβρεθεί στη συναυλία και να τιμήσει έτσι την κοπέλα που πριν από χρόνια δεν γνώριζε κανείς και εκείνος είχε το προνόμιο να την έχει κοντά του για ένα καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, οι οποίες όπως φαίνεται στιγμάτισαν τη Lady Gaga, της οποίας η έμμεση αναφορά στον έρωτα με άρωμα Ελλάδας, που έζησε πριν λίγα χρόνια, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Κλείσιμο

Κατά τα άλλα, η βραδιά κύλησε χωρίς εκπλήξεις με ένα φαντασμαγορικό show που ενθουσίασε και τον πλέον απαιτητικό. Να σημειωθεί πως το αγαπημένο της στέμμα έχει ήδη περίοπτη θέση στη συλλογή της και είναι κάτι που το επέλεξε να το φορέσει κατά τη χθεσινή της αποχώρηση από το ξενοδοχείο προκειμένου να πάει στο ΟΑΚΑ με ένα συμβολισμό ξεκάθαρο.

Η τιάρα έχει την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου ο οποίος βεβαίως και δηλώνει πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που η Lady G επέλεξε κάτι από τη δική του συλλογή.

"Έβαλε στέμμα γιατί νιώθει πριγκίπισσα"

Όπως θα πει ο στενός της συνεργάτης, "αισθάνεται πριγκίπισσα, αυτό είναι δεδομένο". Η λευκή αμφίεση, η εμμονή με το λευκό, δε θα μπορούσε να μη συνεχιστεί. Όχι μόνο στα έπιπλα, στις κουρτίνες και στους καναπέδες της σουίτας, αλλά και στο καμαρίνι της στο ΟΑΚΑ, όπου το λευκό ήταν διάχυτο παντού.

Η μητέρα της δεν σταμάτησε στιγμή να είναι εκεί στο καμαρίνι, για αν στηρίζει ψυχολογικά την κόρη της συνεχώς. Για μία επαγγελματία όπως η Gaga είναι λίγο κόντρα εικόνα αυτό της κόρης που συνοδεύεται από τη μαμά της, αλλά η σχέση τους είναι μοναδική.

Για τη μητέρα της η Gaga είναι απλά το κοριτσάκι της και όχι η διεθνής ντίβα, σημειώνει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος.

Θα πάει τελικά στην Ακρόπολη;

Στο μεταξύ, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα κάνει την περιβόητη βόλτα στην Αθήνα και να προλάβει να δει το Μουσείο της Ακρόπολης, όπως αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει.

Ο χρόνος πιέζει, εκείνη είναι ακόμη εξαντλημένη από χθες, μένουν πολύ λίγες ώρες και ίσως να ξεκλέψει απλά λίγα λεπτά.

Κατασκηνωμένοι κάτω από το ξενοδεοχείο παραμένουν θαυμαστές της, φωτογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παρακολουθούν την Lady, έστω και αν εκείνη τελικά δεν βγήκε ποτέ μέχρι στιγμής από τη σουίτα της.

Πάντως, το αεροπλάνο αναχωρεί περίπου στις 6 το απόγευμα με κατεύθυνση τις Βρυξέλλες, τον επόμενο σταθμό της για δύο συναυλίες εκεί.

Μένει να δούμε αν θα βγει βόλτα στην Αθήνα και βέβαια πως θα επιλέξει να αποχαιρετήσει τους Έλληνες θαυμαστές της κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης