Η Kate Hudson λέει ότι έχει την έκτη αίσθηση: «Μπορώ να δω νεκρούς»

Η Kate Hudson λέει ότι έχει την έκτη αίσθηση: «Μπορώ να δω νεκρούς»

Και δεν έκανε πλάκα! Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη υποστήριξε ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, Goldie Hawn, μπορούν να δουν ανθρώπους που έχουν «φύγει» από τη ζωή

Η Kate Hudson λέει ότι έχει την έκτη αίσθηση: «Μπορώ να δω νεκρούς»
«I see dead people» (Βλέπω νεκρούς) έλεγε το μικρό παιδάκι στον Bruce Willis, στην κλασσική πλέον ταινία, «Έκτη Αίσθηση». Το ίδιο λέει, και η ηθοποιός Kate Hudson! Όχι σε κάποια ταινία, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά σε συνέντευξη της στο Βρετανικό talk show «Alan Carr: Chatty Man», όπου ήταν καλεσμένη, μαζί με τον συνάδελφο της, Zach Braff.

Η 35χρονη ηθοποιός άφησε κυριολεκτικά άναυδο τον παρουσιαστή όταν του αποκάλυψε ότι έχει την έκτη αίσθηση: «Εγώ και η μαμά μου Goldie μπορούμε να δούμε νεκρούς ανθρώπους. Όχι ακριβώς να τους δούμε, είναι μία αίσθηση...μία πέμπτη ενέργεια». Και συνέχισε: «Πιστεύω στην ενέργεια. Πιστεύω ότι ο εγκέφαλος μπορεί να δημιουργήσει οπτικά πράγματα».

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ακόμα περισσότερο, όταν η Hudson αποκάλυψε ότι είχε δει «ένα φάντασμα χωρίς πρόσωπο». «Αυτό ήταν πολύ τρομακτικό» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης