Ο λογαριασμός του γάμου...πάει τελικά στον George Clooney!

Ο λογαριασμός του γάμου...πάει τελικά στον George Clooney!

Το περιοδικό Gossip Cop βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκαθιστά το κύρος του 50χρονου σταρ, αναφέροντας: «Οι γονείς της Alamuddin δεν θα πληρώσουν δεκάρα - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου και του πάρτι που θα ακολουθήσει

Ο λογαριασμός του γάμου...πάει τελικά στον George Clooney!
Το 100% των εξόδων του γάμου του, θα αναλάβει να πληρώσει ο George Clooney, σύμφωνα με δημοσιεύμα του Gossip Cop, το οποίο διαψεύδει το πρόσφατο ρεπορτάζ του US Weekly.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό χαρακτήρισε εντελώς αναληθές το δημοσιεύμα του US Weekly σύμφωνα με το οποίο, ο λογαριασμός θα πήγαινε στην νύφη, Amal Alamuddin και στην οικογένεια της.

Το Gossip Cop βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκαθιστά το κύρος του 50χρονου σταρ, αναφέροντας: «Οι γονείς της Alamuddin δεν θα πληρώσουν δεκάρα. Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Clooney, μας είπαν ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα πληρώσει τον γάμο του, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να επιβαρύνει την μέλλουσα πεθερά του και πεθερό του».
Κλείσιμο

Παρά τη διάψευση του δημοσιεύματος, το περιοδικό US Weekly, συνεχίζει τα εκτενή ρεπορτάζ για τον γάμο του Clooney στην ειδυλλιακή Βενετία. Μέχρι εκεί θα ταξιδέψουν οι διάσημοι συνάδελφοι και φίλοι του 50χρονου σταρ, ανάμεσα τους, ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, η Julia Roberts, η Sandra Bullock, η Ellen Barkin, ο Bono και ο Matt Damon.  

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο γάμος θα διαρκέσει τρεις μέρες ενώ το πάρτι της δεξίωσης θα διοργανώσει ο Rande Gerber, συνεργάτης του Clooney και σύζυγος της Cindy Crawford. Το ζευγάρι θα παντρέψει ο πρώην δήμαρχος Ρώμης Walter Veltroni, στον πύργο του 14ου αιώνα Ca'Farsetti που έχει θέα στο Grand Canal.

Οι καλεσμένοι θα διαμένουν στο Hotel Aman, που στοιχίζει μόλις 1.600 δολάρια το βράδυ.

Η νύφη θα φοράει νυφικό Oscar de la Renta, ο γαμπρός, κοστούμι Giorgio Armani ενώ για τους νεόνυφους και τους καλεσμένους τους, θα τραγούδησει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια,  Lana Del Rey, στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης