Lady Gaga: Θα μείνει παραπάνω στην Ελλάδα

Lady Gaga: Θα μείνει παραπάνω στην Ελλάδα

Περνάει καλά και θα παρατείνει τη διαμονή της κατά μία ημέρα – Σήμερα θα φύγει νωρίς από το «Μεγάλη Βρετανία», καθώς το κέντρο θα είναι αποκλεισμένο λόγω της συναυλίας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Lady Gaga: Θα μείνει παραπάνω στην Ελλάδα
Η Lady Gaga φαίνεται πως μαγεύτηκε από τη χώρα μας κι έτσι ακύρωσε την πτήση αναχώρησής της, που ήταν προγραμματισμένη για τα ξημερώματα Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποπ σταρ αποφάσισε να μείνει και το Σάββατο στην Αθήνα, προκειμένου να απολαύσει μία βόλτα στο κέντρο και στην αγορά της πρωτεύουσας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επισκεφθεί και το Μουσείο της Ακρόπολης, επιθυμία που είχε εκφράσει πριν έρθει στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι τα ελληνικά «τερατάκια» όπως αποκαλεί η ίδια τους θαυμαστές της, χθες είχαν κατακλύσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο οποίο διαμένει, όμως η ντίβα δεν αποχωρίστηκε την πολυτελή της σουίτα. Για το λόγο αυτό, η Lady Gaga ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για σήμερα, στη μεγάλη συναυλία.

Οπως δήλωσε στο protothema.gr, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, η ποπ σταρ θα αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ γύρω στις 15:00 με 15:30, καθώς το κέντρο σήμερα θα είναι αποκλεισμένο λόγω συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος στις 17:00 στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και της κεντρικής συναυλίας, με συμμετοχές σημαντικών καλλιτεχνών, που θα ακολουθήσει.

Κλείσιμο
Η Lady Gaga θα κάνει τις τελευταίες πρόβες πριν τη μεγάλη βραδιά και θα ελέγξει τα συστήματα ήχου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το μοναδικό σόου, που υπόσχεται να χαρίσει στους Ελληνες θαυμαστές της.

Δείτε τι δήλωσε στο protothema.gr ο υπεύθυνος παραγωγής:


































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης