Μια σοκολατένια Καρυάτιδα για τη Lady Gaga

Μια σοκολατένια Καρυάτιδα για τη Lady Gaga

Η εκκεντρική ποπ σταρ «γεύτηκε» την ελληνική ιστορία και δηλώνει ξετρελαμένη - Ζήτησε και συγγνώμη από τα «τερατάκια» που είχαν στηθεί για ώρες έξω από το ξενοδοχείο της στο Σύνταγμα και την περίμεναν να κατέβει για να τη δουν

Μια σοκολατένια Καρυάτιδα για τη Lady Gaga
Έδειχνε κατενθουσιασμένη με την άφιξή της στην Ελλάδα και από τη στιγμή που «πάτησε» και επίσημα το πόδι της στη χώρα μας η Lady Gaga – το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά τις 8 -, το επιβεβαιώνει σε κάθε της κίνηση.

Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο μετά τα χορευτικά που χάρισε στους θαυμαστές της που είχαν κατακλύσει το Ελευθέριος Βενιζέλος, η Mother Monster κλεισμένη ακόμα στην προεδρική σουίτα του «Μεγάλη Βρετανία» απολαμβάνει τη συντροφιά μιας Καρυάτιδας.

Και όμως! Μεταξύ άλλων, στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας την περίμενε μια έκπληξη, μιας και οι υπεύθυνοι την υποδέχθηκαν με μια… σοκολατένια Καρυάτιδα!

Κλείσιμο


«What a kind Hotel The Grand Bretagne, welcoming me with a Bronze white chocolate Kariatida and matching Macaroons and chocolates, the female powerful support columns dating back centuries of architecture, most famous in Athens on the porch of Erechtheion on the Acropolis», έγραψε η Gaga αναρτώντας φωτογραφία της μικρής της «φίλης» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που σε μετάφραση σημαίνει «Τι ευγενικό εκ μέρους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια να με υποδεχθεί προσφέροντάς μου μια Σοκολατένια, μπρούτζινη λευκή Καρυάτιδα που συνδυασμένη με Macaroons και σοκολάτες. Οι θηλυκές κολώνες στήριξης που έρχονται από το βάθος των αιώνων στην αρχιτεκτονική, οι πιο διάσημες στην Αθήνα που κοσμούν την εξωτερική πλευρά του Ερέχθειου στην Ακρόπολη».

Μάλλον με τον τρόπο αυτό, βρήκε την ευκαιρία να… γευτεί – μεταφορικά και κυριολεκτικά - τα υψηλής τεχνικής δημιουργήματα του αρχαίου ελληνικού κόσμου, μιας και ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ζήτησε και συγγνώμη από τα ελληνικά «τερατάκια» που είχαν στηθεί για ώρες έξω από το ξενοδοχείο της, περιμένοντάς να κατέβει και να δουν το είδωλό τους από κοντά, μιας και τελικά δεν το έκανε. Ανανέωσε, όμως, το ραντεβού μαζί τους για την Παρασκευή.





Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι ένας από τους λόγους που η Gaga προτιμάει να περνάει τις ώρες της στην προεδρική σουίτα είναι και το ότι μαζί της στην Ελλάδα έχει έρθει και η μητέρα της, Cynthia Louise Germanotta.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο, φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά.


Χαμός στο Σύνταγμα: «Πολιόρκησαν» το «Μεγάλη Βρετανία» για τη Lady Gaga

Πανικός επικράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Σύνταγμα, όπου πάνω από 1.000 άτομα κατέκλυσαν την περιοχή, «πολιορκώντας» το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει η Lady Gaga.



Η προσέλευση των μικρών «τεράτων» ήταν χωρίς τελειωμό και οι θαυμαστές της μικροσκοπικής ντίβας επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο πάρτι έξω από το ξενοδοχείο.

Με παρατεταμένα σφυρίγματα, επευφημίες, χειροκροτήματα, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν δυνατά το όνομα της ποπ σταρ, ζητώντας της να κατέβει για λίγα δευτερόλεπτα κάτω, προκειμένου να την απολαύσουν από κοντά.



Την ίδια ώρα σύμφωνα με το περιβάλλον της διάσημης ντίβας η ίδια, έχοντας ακυρώσει το προβλεπόμενο πρόγραμμά της Πέμπτης, το οποίο και περιελάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη, βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και στην Πλάκα, προτίμησε να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις λαχταριστές λιχουδιές της, με τα θαλασσινά τα οποία κατέφθασαν στην πολυτελή σουίτα της λίγο νωρίτερα και τα οποία ετοιμάστηκαν από την προσωπική της σεφ.

Πάντως, αν και σύμφωνα με πληροφορίες είχε απόλυτη ενημέρωση για το γεγονός ότι ο κάτω χώρος του ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτος, δεν κατέβηκε για να χαρίσει μια μικρή, μίνι παράσταση-σόου στους επίμονους θαυμαστές της.

Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της θέλησε να κρατήσει τις δυνάμεις της της για την σημαντική συναυλία της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. 



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης