Και δεύτερη δεξίωση Κωνσταντίνου για τα 50 χρόνια...

Και δεύτερη δεξίωση Κωνσταντίνου για τα 50 χρόνια...

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα-Μαρία μετά το δείπνο στην Ακρόπολη γιόρτασαν τη χρυσή επέτειο του γάμου τους στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος 

Και δεύτερη δεξίωση Κωνσταντίνου για τα 50 χρόνια...
Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος όπου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα-Μαρία γιόρτασαν τη χρυσή επέτειο του γάμου τους, o oποίος συμπλήρωσε πλέον μισό αιώνα.

Εκτός από τους γαλαζοαίματους και τους φίλους του ζευγαριού από το εξωτερικό, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και Έλληνες προσκεκλημένοι όπως ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Μίνως Κυριακού και η σύζυγός του Μαρί, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέντζος με τη Ζωή Λάσκαρη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και άλλοι εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εκφώνησε λόγο και μίλησε για τα 50 χρόνια έγγαμου βίου με την Αννα-Μαρία. Το ίδιο έκανε και η σύζυγος του τέως που μίλησε, απευθυνόμενη κυρίως στα νέα παιδιά και εγγόνια της, και τους αποκάλυψε τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζουν για έναν πετυχημένο γάμο.

Κλείσιμο
Ακόμη, έδειξαν φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές τους όλα αυτά τα χρόνια στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΝΟΕ, ενώ λόγο εκφώνησαν και κάποια από τα παιδιά τους, όπως είχε γίνει με τον Νικόλαο στην 40ή επέτειο του τέως βασιλικού ζευγαριού, που είχε πραγματοποιηθεί τότε στο Μουσείο Μπενάκη παρουσία γαλαζοαίματων αλλά και πολλών μελών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).

Πάντως, ο εορτασμός της χρυσής επετείου του τέως βασιλικού ζευγαριού ξεκίνησε από το βράδυ της Τετάρτης, όπου ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από το εξωτερικό παραθέτοντας ένα πριβέ δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Έπειτα από μία μικρή ξενάγηση στα εκθέματα οι 50 καλεσμένοι απόλαυσαν τα εδέσματα που προσφέρει το εστιατόριο του Μουσείου και δείπνησαν με θέα τον Ιερό Βράχο. Τα μέτρα ασφαλείας μάλιστα σε σχέση με άλλες δημόσιες εμφανίσεις της τέως βασιλικής οικογένειας ήταν από βασικά έως χαλαρά. (Διαβάστε περισσότερα εδώ
)




Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης