Χαμός στο Σύνταγμα: «Πολιόρκησαν» το «Μεγάλη Βρεταννία» για τη Lady Gaga

Χαμός στο Σύνταγμα: «Πολιόρκησαν» το «Μεγάλη Βρεταννία» για τη Lady Gaga

Πάνω από 1.000 άτομα κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για την ποπ σταρ - Εκείνη πάντως αρνήθηκε να εμφανιστεί και να χαρίσει χαμόγελα στα «τερατάκια» της, όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της

Χαμός στο Σύνταγμα: «Πολιόρκησαν» το «Μεγάλη Βρεταννία» για τη Lady Gaga
Πανικός επικράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Σύνταγμα, όπου πάνω από 1.000 άτομα κατέκλυσαν την περιοχή, «πολιορκώντας» το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στο οποίο διαμένει η Lady Gaga.

Η προσέλευση των μικρών «τεράτων» ήταν χωρίς τελειωμό και οι θαυμαστές της μικροσκοπικής ντίβας επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο πάρτι έξω από το ξενοδοχείο.

Με παρατεταμένα σφυρίγματα, επευφημίες, χειροκροτήματα, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν δυνατά το όνομα της ποπ σταρ, ζητώντας της να κατέβει για λίγα δευτερόλεπτα κάτω, προκειμένου να την απολαύσουν από κοντά.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα σύμφωνα με το περιβάλλον της διάσημης ντίβας η ίδια, έχοντας ακυρώσει το προβλεπόμενο πρόγραμμά της Πέμπτης, το οποίο και περιελάμβανε επίσκεψη στην Ακρόπολη, βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και στην Πλάκα, προτίμησε να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις λαχταριστές λιχουδιές της, με τα θαλασσινά τα οποία κατέφθασαν στην πολυτελή σουίτα της λίγο νωρίτερα και τα οποία ετοιμάστηκαν από την προσωπική της σεφ.

Πάντως, αν και σύμφωνα με πληροφορίες είχε απόλυτη ενημέρωση για το γεγονός ότι ο κάτω χώρος του ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτος, δεν κατέβηκε για να χαρίσει μια μικρή, μίνι παράσταση-σόου στους επίμονους θαυμαστές της.

Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της θέλησε να κρατήσει τις δυνάμεις της της για την σημαντική συναυλία της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης