Στον γάμο του Clooney... η νύφη πληρώνει τον λογαριασμό!

Στον γάμο του Clooney... η νύφη πληρώνει τον λογαριασμό!

Στην οικογένεια της Λιβανέζας δικηγόρου, Amal Alamuddin, θα πάει ο λογαριασμός- Το μπάτσελορ πάρτι του 53χρονου σταρ, με 50 κιβώτια τεκίλας

Στον γάμο του Clooney... η νύφη πληρώνει τον λογαριασμό!
Ο άλλοτε «αμετανόητος» εργένης του Χόλιγουντ, George Clooney, βρήκε την γυναίκα που τον έκανε να πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ο γάμος του, αποτελεί το πιο αγαπημένο θέμα συζήτησης των διεθνών ταμπλόιντς.

Είδαμε το προσκλητήριο του γαμήλιου πάρτι του και την άδεια γάμου του, μάθαμε για τα μέτρα που ψηφίστηκαν -ειδικά- για την ημέρα του γάμου του και για τον φόρο που θα πληρώσει ο χολιγουντιανός σταρ, για το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

Αγνοούσαμε, όμως, το πιο σημαντικό: Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της U.S Weekly, η νύφη, Amal Alamuddin, θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τον γάμο της με τον Clooney, στην -κατά τα άλλα- ειδυλλιακή Βενετία.

Κλείσιμο
«Είναι τρελλό! Αλλά η οικογένεια της νύφης θα πληρώσει τα περισσότερα» φέρεται να αποκάλυψε πηγή στο αμερικανικό περιοδικό. Έτσι, για τον προφανή λόγο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς της Λιβανέζας δικηγόρου, Ramzi και Baria Alamuddin, είχαν λόγο για την παραμικρή λεπτομέρεια του επικείμενου μυστηρίου.

Η μητέρα της νύφης, Baria, είναι συντάκτρια στην Λιβανέζικη εφημερίδα «Al Hayat», και έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεντεύξεις με προσωπικότητες, όπως είναι ο Bill Clinton και ο Τόνι Μπλερ. Ο πατέρας της Amal, Ramzi, είναι συνταξιούχος καθηγητής πανεπιστημίου.

To μπάτσελορ του Clooney με τα 50 καφάσια τεκίλας


Αφού έχει απαλλαγεί από τα περισσότερα έξοδα του γάμου του, ο George Clooney, μπορεί να είναι όσο γενναιόδωρος θέλει, στο μπάτσελορ πάρτι του. Το δίκτυο TMZ δημοσίευσε ένα video στο οποίο, ο καλός φίλος του χολιγουντιανού σταρ και συνέταιρος του στην παραγωγή τεκίλας «Casamigos», Rande Gerber, φόρτωνε ιδιωτικό jet, με 50 καφάσια τεκίλα! Φυσικά δεν πρόκειται να τις πιουν μόνοι τους! Από το πάρτι του 53χρονου σταρ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κολλητοί του, Brad Pitt και Matt Damon

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης