Ψαρικά από τη Βαρβάκειο θα φάει η Lady Gaga

Ψαρικά από τη Βαρβάκειο θα φάει η Lady Gaga

Σε ανύποπτο χρόνο ίσως κατέβει από το ξενοδοχείο για να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές της, που περιμένουν υπομονετικά από κάτω

Ψαρικά από τη Βαρβάκειο θα φάει η Lady Gaga
Ψαρικά φαίνεται ότι λαχτάρησε να δοκιμάσει η δημοφιλής ντίβα Lady Gaga η οποία ζήτησε από την προσωπική της σεφ να της μαγειρέψει ό,τι πιο χαρακτηριστικό και ελληνικό. Αρκούσαν μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να υπάρξει γενική κινητοποίηση και να σταλεί ειδική αποστολή στην ψαραγορά της Βαρβακείου προκειμένου να αγορασθεί ό,τι πιο φρέσκο και σε θαλασσινό.

Η ίδια όπως φαίνεται δεν θα τηρήσει το πρόγραμμά της που θα περιελάμβανε εξόρμηση στην αγορά για ψώνια, βόλτα στα στενά της Πλάκας και επίσκεψη στην Ακρόπολη καθώς είναι λίγο κουρασμένη και προτιμά την ηρεμία της σουίτας που διαμένει.

Σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας παραγωγής η ίδια ζητά να μάθει συνεχώς τι γίνεται έξω από το χώρο του ξενοδοχείου και είναι χαρούμενη και πολύ συγκινημένη που βλέπει το πάθος με το οποίο την αγκαλιάζει το κοινό της στη χώρα μας.

Φαίνεται ότι σε ανύποπτο χρόνο -ίσως τις απογευματινές ώρες να αποφασίσει να αφήσει για λίγα λεπτά το βασίλειό της και να κατέβει προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης