Πού πέρασε το πρωινό της η Lady Gaga;

Πού πέρασε το πρωινό της η Lady Gaga;

Η διάσημη ντίβα αν και ξύπνησε πολύ νωρίς, τελικά αποφάσισε να μην αποχωριστεί ακόμη τη σουίτα της - «Τερατάκια» βρίσκονται από τις 08:00 έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η διάσημη ντίβα προσδοκώντας ένα αυτόγραφο της

Πού πέρασε το πρωινό της η Lady Gaga;
«Πρωινός τύπος» φαίνεται πως είναι η Lady Gaga, η οποία έφτασε στη χώρα μας χθες το βράδυ, κάνοντας μία εντυπωσιακή παρουσία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου εμφανίστηκε σαν Αφροδίτη του Μποτιτσέλι καλύπτοντας το στήθος της με κοχύλια και φορώντας ένα μικροσκοπικό εσώρουχο. Θέλοντας να ευχαριστήσει τα «τερατάκια» της που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούν μάλιστα έκανε ένα μικρό σόου, συνοδευόμενη από τους χορευτές της. Το σόου δε το συνέχισε και μετά την άφιξή της, όταν μέσα από την υπερπολυτελή της σουίτα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» μοιράστηκε γυμνά της καρέ με τους θαυμαστές της στα social media.

Σήμερα, ωστόσο, η ποπ σταρ δεν έχει ακόμη τη διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Η διάσημη ντίβα αν και ξύπνησε πολύ νωρίς, τελικά αποφάσισε να μην αποχωριστεί ακόμη τη σουίτα της. Η Lady Gaga που αύριο αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο ΟΑΚΑ με την συναυλία της αρχικά εξέφρασε την επιθυμία να πάρει πρωινό στον «Διόνυσο» στην Ακρόπολη και στη συνέχεια να βγει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, να δει την αγορά και να κάνει τα ψώνια της. Οι εργασίες του προσωπικού της ήταν εντατικές και, ενώ όλα ήταν έτοιμα για την έξοδό της, εν τέλει η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια τα ακύρωσε όλα και ζήτησε να της φέρουν το πρωινό της στο δωμάτιό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωινό της περιλαμβάνει χυμούς και φρούτα, καθώς δεν θέλει να ξεκινήσει την ημέρα της τρώγοντας κάτι βαρύ. Μάλιστα, το πρωινό της θα προετοιμάσει η προσωπική της σεφ και επιστήθια φίλη της από τα παιδικά της χρόνια. Χωρίς αυτήν η Lady Gaga δεν πάει πουθενά και είναι η μόνη που εμπιστεύεται για την διατροφή της. Μαζί της ακόμη βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της, αλλά και το αγαπημένο της σκυλάκι που επίσης δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Οσον αφορά στις αγορές που ήθελε να πραγματοποιήσει, τον ρόλο αυτό θα τον αναλάβει προσωπική συνεργάτιδα της ποπ σταρ, καθώς η Lady Gaga θα προτιμήσει να κάνει την πρωινή της γυμναστική στο ξενοδοχείο και όχι να βγει για περπάτημα. Στο μεταξύ, από τις οκτώ το πρωί έξω από ξενοδοχείο βρίσκονται αρκετοί μικροί θαυμαστές της ντίβας που περιμένουν με τα κινητά ανά χείρας μήπως καταφέρουν να αποθανατίσουν το είδωλό τους και να αποκτήσουν ένα αυτόγραφο. Η ώρα, όμως, που η Lady Gaga θα αποφασίσει να βγει από την σουίτα της είναι ακόμη άγνωστη, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε θα επισκεφθεί εντός της ημέρας την Ακρόπολη, μία επιθυμία που είχε εκφράσει πριν έρθει στην Αθήνα.


Κλείσιμο
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης