Μπήκαμε στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Lady Gaga

Μπήκαμε στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Lady Gaga

Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι στον ήχο, στη σκηνή και στις εξόδους κινδύνου - Τι λένε στο protothema.gr ο υπεύθυνος σκηνής και ο επικεφαλής της ομάδας ασφάλειας

Μπήκαμε στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Lady Gaga
Λίγες ώρες απομένουν μέχρι η σκηνή του ΟΑΚΑ να υποδεχτεί τη μεγάλη ντίβα της pop σκηνής Lady Gaga για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι 180 τεχνικοί που έχουν επιστρατευθεί για να στήσουν τα πάντα στην εντέλεια τρέχουν και δε φτάνουν κυριολεκτικά.


«Είναι μεγάλες οι απαιτήσεις σε ένα τέτοιο event», θα πουν ο Κώστας υπεύθυνος σκηνής και ο Γιάννης υπεύθυνος για την πυρασφάλεια και τις εξόδους κινδύνου αποκλειστικά στο protothema.gr.


Κλείσιμο







Οι εκτιμήσεις τους είναι πως όλα θα πάνε καλά αλλά το άγχος είναι δεδομένο: «Εντάξει είναι και μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς star και βέβαια αυτό μας αγχώνει ακόμη περισσότερο γιατί θέλουμε να είναι όλα όπως πρέπει», θα πουν και οι δυο επικεφαλής της μεγάλης ομάδας των τεχνικών.



Σε κατάσταση πανικού λίγο πριν την πρώτη πρόβα της Lady Gaga



Η διάσημη ντίβα της διεθνούς σκηνής καταφθάνει στην Αθήνα στο κτίριο Gaf στον ιδιωτικό χώρο του αερολιμένα γύρω στις 18.45 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας LAVRIS LTD που έχει αναλάβει το όλο project, ενώ όπως επισημαίνεται η Lady Gaga δε θα κάνει συνέντευξη τύπου ωστόσο θα ετοιμάσει ένα μικρό happening το οποίο κρατούν όλοι ως επτασφράγιστο μυστικό για να ποζάρει στους φωτογράφους που ως φαίνεται θα κατακλύσουν το χώρο για να απαθανατίσουν μία ακόμη από τις εκκεντρικές της εμφανίσεις.








Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το όλο σκηνικό που αναμένεται να εκτυλιχθεί στο αεροδρόμιο θα είναι χαρακτηριστικό της ιδιόρρυθμης καλλιτέχνιδος η οποία σκέφτεται πως θα συναντήσει και κυρίως ενθουσιάσει το φανατικό της κοινό. Υπάρχει πάντως, λένε πληροφορίες, η πιθανότητα να δούμε τη Lady Gaga… Ελληνίδα Καρυάτιδα! Ποιος ξέρει. Οι απαντήσεις θα δοθούν όταν εμφανιστεί (...όπως εμφανιστεί) μπροστά στα μάτια μας.




 

Η πρώτη πρόβα


Μετά την άφιξή της στην Ελλάδα και τη μικρή στάση στο αεροδρόμιο με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους αλλά και τα τηλεοπτικά συνεργεία να την περιμένουν σύμφωνα με το πρόγραμμα αναμένεται να πάει απευθείας στη σουίτα του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο μετά από το ταξίδι της. Πάντως η απρόβλεπτη καλλιτέχνιδα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί αργά το βράδυ ή ακόμη και πολύ νωρίς το πρωί στο ΟΑΚΑ γιατί θέλει οπωσδήποτε το χρόνο της για πρόβα. Είναι τόσο τελειομανής που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει το παραμικρό για την τελευταία στιγμή και έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κανείς δε θα παραξενευτεί αν ζητήσει να κάνει πρόβα νύχτα! Με τη Lady παίζουν όλα…




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης