Πώς οι μέλισσες που κατατσίμπησαν την Blake Lively την έκαναν σοφότερη

Πώς οι μέλισσες που κατατσίμπησαν την Blake Lively την έκαναν σοφότερη

Ανήμερα των γενεθλίων της είχε αυτή την άσχημη εμπειρία η ηθοποιός που θέλησε να την μοιραστεί με του φαν της στο blog της

Πώς οι μέλισσες που κατατσίμπησαν την Blake Lively την έκαναν σοφότερη
Δεν τα περίμενε τέτοια γενέθλια σαν τα φετικά η Blake Lively, η ξανθιά ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε για χρόνια στη σειρά "Gossip Girl". Όχι δεν πήγε κάτι στραβά με το πάρτυ, αλλά αντίθετα, εκεί που δεν το περίμενε, ένα ολόκληρο σμήνος από μέλισσες της επιτέθηκε και την κατατσίμπησε! 

Όπως περιγράφει η ίδια στο blog της σε μια απόπειρα χιούμορ: «Ένιωσα σα να παθαίνω ηλεκτροπληξία και δεν ήξερα αν είναι από τη χαρά που μεγαλώνω»! 

«Όμως αυτό που ένιωθα ήταν απαίσιο» συνεχίζει η Lively, «πονούσαν αρχικά τα οπίσθιά μου και στη συνέχεια ο λαιμός, η πλάτη, τα πόδια και το μέτωπο, ένιωθα κάψιμο, ήταν απαίσιο»! 

Κλείσιμο
Τελικά, με τη σοφία των 27 της χρόνων κι ενώ ετοίμαζε την τούρτα της, κατάλαβε το κορίτσι τη βαθύτερη σημασία των πραγμάτων: «Χρειάστηκε ένα σμήνος μελισσών για να μου υπενθυμίσει ότι τα γενέθλια δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός. Κάθε μέρα, εγώ διαλέγω την ηλικία μου». 

Ήταν το κοινωνικό μήνυμα των μελισσών και της Blake Lively.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης