Ο άστεγος της Miley Cyrus είναι καταζητούμενος!

Ο άστεγος της Miley Cyrus είναι καταζητούμενος!

Ποιος είναι ο Jesse Helt, ο ξανθός άντρας που παρέλαβε το βραβείο της Miley και γιατί καταζητείται από τις αρχές; 

Ο άστεγος της Miley Cyrus είναι καταζητούμενος!
Ο άστεγος άντρας που παρέλαβε το βραβείο στα MTV Video Music Awards εκ μέρους της Miley Cyrus είναι καταζητούμενος στο Όρεγκον των ΗΠΑ! 



Κλείσιμο
Ο Jesse Helt, που μίλησε στα Βραβεία για το τι σημαίνει η επιβίωση σε καταφύγια αστέγων κα το πώς νιώθει κανείς σαν «περιττός» στην κοινωνία, κατηγορείται ότι τέσσερα χρόνια πριν συμμετείχε σε διάρρηξη που είχε να κάνει με ναρκωτικά και μάλιστα είχε τότε συλληφθεί. Σήμερα όμως καταζητείται καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Όλα αυτά συνέβησαν το 2010 και τότε ο Helt είχε ισχυριστεί ότι μαζί με ένα φίλο του είχαν διαρρήξει το σπίτι κάποιου που τους είχε πουλήσει κακής ποιότητας μαριχουάνα. 

Τότε του είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα, ενώ είχε μείνει τρεις εβδομάδες φυλακή, καθώς οι κατηγορίες ήταν πλημελημματικές. Φαίνετα όμως πως σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις παραβίασε τους όρους αυτούς και τώρα είναι καταζητούμενος από την αστυνομία του Όρεγκον, ενώ απειλείται με εξάμηνη φυλάκιση. 

Ο Jesse Helt εμφανίστηκε στις τηλεοράσεις όλης της Αμερικής (και όλου του κόσμου) το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων MTV. Ανέβηκε στη σκηνή όταν ανακοινώθηκε πως η Miley Cyrous κέρδισε το βραβείο καλύτερου βίντεο για το τραγούδι της “Wrecking Ball”. Ο νεαρός παρέλαβε το βραβείο και είπε δυο λόγια από σκηνής για τον εαυτό του και τα εκατομμύρια αστέγων στις ΗΠΑ. «Έχω επιβιώσει σε καταφύγια αστέγων παντού. Έχω καθαρίσει τα δωμάτια των ξενοδοχείων σας, έχω κάνει τον κομπάρσο τις ταινίες σας, είμαι ο κομπάρσος της ζωής σας», είπε μεταξύ άλλων. 


Ομολογουμένως, ήταν μια έκπληξη που κανείς δεν περίμενε από την Cyrus, που συνηθίζει να προκαλεί με άλλα μέσα. Μετά την τελετή, η τραγουδίστρια πόσταρε φωτογραφίες με τον Jesse Helt στο Instagram, όπου οι δυο τους έφαγαν μπέργκερ στο Λος Άντζελες. 



Η μητέρα του Helt, Linda, είπε σε δημοσιογράφους πως ο γιος της έφυγε πριν μερικά χρόνια από το σπίτι σε αναζήτηση καλύτερης ζωής. Είπε ακόμα πως η Cyrus τον γνώρισε σε ένα κέντρο αστέγων και πως τον περίμενε σπίτι το βράδυ της Δευτέρας. 



Οι εκπρόσωποι της Cyrus δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για τις αποκαλύψεις. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης