Τουλίσα Κοντοστάβλος: Θα καθαρίσω το όνομά μου, είμαι αθώα

Τουλίσα Κοντοστάβλος: Θα καθαρίσω το όνομά μου, είμαι αθώα

Με σοβαρό ύφος και ντυμένη σεμνά έβγαλε ένα χαρτί και διάβασε την ανακοίνωσή της

Τουλίσα Κοντοστάβλος: Θα καθαρίσω το όνομά μου, είμαι αθώα
Ροζ βίντεο, διακίνηση ναρκωτικών και βία. Δεν είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά η πολυτάραχη ζωή της ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνας, Τουλίσα Κοντοστάβλος.

Η πρώην κριτής του βρετανικού X Factor κρίθηκε ένοχη για επίθεση στον μπλόγκερ Σάβας Μόργκαν πέρυσι στο V-Festival του Έσεξ και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 λιρών (2.700 λίρες τα δικαστικά έξοδα του αντιδίκου της και 120 λίρες ως αποζημίωση στον Μόργκαν).

Η Κοντοστάβλος σε σημερινή της εμφάνιση δήλωσε οργισμένη για την απόφαση του δικαστηρίου και υποστήριξε πως ποτέ δεν ήθελε τίποτα από όλα αυτά. Η Τουλίσα μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταδίκη της. Μάλιστα δεν αρκέστηκε μόνο να δηλώσει πως είναι εξοργισμένη, αλλά απηύθυνε έκκληση σε άλλα  celebrities να καταθέσουν υπέρ της στο δικαστήριο για την υπόθεση.

Κλείσιμο


Η 26χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε εκνευρισμένη για το αποτέλεσμα της δίκης και ότι ήταν «μια πολυτάραχη εβδομάδα για εμένα. Ποτέ δεν ήθελα τίποτα από όλα αυτά. Δεν επιτέθηκα στον Μόργκαν και είμαι εξοργισμένη με την απόφαση. Θα ασκήσω έφεση.



«Υπάρχει ένας αριθμός μαρτύρων, από λαμπερά άτομα, τα οποία ήταν εκεί και γνωρίζουν ακριβώς τι έγινε. Τους καλώ να βγουν μπροστά και να πουν όλη την αλήθεια στην εκδίκαση της έφεσης. Είμαι αποφασισμένη να καθαρίσω το όνομά μου, όπως έχω κάνει ήδη μια φορά αυτή την εβδομάδα. Επαναλαμβάνω, δεν χτύπησα τον Μόργκαν, είμαι αθώα», προσέθεσε.



Η επίθεση ήταν το αποκορύφωμα μιας «βεντέτας» ανάμεσα σε εκείνη και τον Μόργκαν, όταν ο τελευταίος δημοσίευσε την περιβόητη sex tape της σε απευθείας σύνδεση το 2012, η οποία αφαιρέθηκε από το Διαδίκτυο μετά από δικαστική διαταγή. Η ίδια όμως είχε δηλώσει τότε πως δεν του κρατά κακία για το «ανέβασμα» της ερωτικής ταινίας.



Τη δικιά του σημασία έχει το ντύσιμό της. Η τηλεπερσόνα εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική από την Τουλίσα που όλοι έχουμε μάθει. Κοστούμι, δαντελένιο πουκάμισο κλειστό ως το λαιμό και ψηλοτάκουνες γόβες. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, έβγαλε ένα χαρτί και διάβαζε την ανακοίνωσή της.

Δείτε όμως ποια είναι η Τουλίσα Κοντοστάβλος που όλοι αγαπήσαμε και θαυμάσαμε...
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης