Lana Del Rey: «Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες του χώρου»

Lana Del Rey: «Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες του χώρου»

Η Lana Del Rey παραδέχθηκε ότι έχει κοιμηθεί με «πολλούς συνεργάτες» της από τη μουσική βιομηχανία – ξεκαθαρίζει όμως ότι κανένα από αυτά τα… κρεβάτια «δεν την βοήθησε να κάνει δίσκους»

Lana Del Rey: «Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες του χώρου»
Αναφέρθηκε αρχικά στο νέο της κομμάτι με τίτλο «F***ed My Way Up to the Top» από το νέο της άλμπουμ, Ultraviolence, η Lana Del Rey αποκάλυψε ότι είναι… αυτοβιογραφικό, μιας και οι στίχοι του αφορούν στις προηγούμενες ερωτικές της σχέσεις και ότι αποφάσισε να τις «δημοσιοποιήσει» γιατί «ξέρω τι σκέφτεστε για μένα».
 
«Είναι σχολιαστικό», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συνέχισε:
 
«Ξέρεις, έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες του χώρου, κανένας όμως δεν με βοήθησε α κάνω δίσκο. Πράγμα που είναι ενοχλητικό».

Κλείσιμο
Μιλώντας στο περιοδικό Complex, η Del Rey εξήγησε ότι δεν συμφωνεί με εκείνους που ισχυρίζονται ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες. «Όλα τα άλλα είναι τόσο δύσκολα, η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που έχει πλάκα», είπε η 27χρονη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι χάλασε τη σχέση που είχε διάρκειας 3 χρόνων «λόγω έντονης κατάθλιψης και ανασφάλειας».
 
«Τώρα είναι πλέον μια αδύναμη σχέση, λόγω της συναισθηματικής αστάθειας μου», πρόσθεσε. Μάλιστα, σημείωσε ότι η σωματική επαφή είναι για εκείνη το πιο σημαντικό στοιχείο μιας σχέσης: «Μου αρέσει η φυσική επαφή. Πώς μπορώ να το δηλώνω κάτι τέτοιο και να μην… μπλέξω; Μου αρέσει ο παθιασμένος έρωτας, η ερωτική έλξη. Για μένα, αν δεν υπάρχει αυτή η επαφή, δεν υπάρχει ενδιαφέρον».



Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει όταν λέει ότι είναι σε «καλό σημείο», η Del Rey δήλωσε: «Το να νιώθω ευτυχισμένη και να μπορώ έστω και περιστασιακά να κάνω ότι τίποτα δεν πάει στραβά, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο σύμφωνα με την μέχρι τώρα εμπειρία μου».
 
Τέλος, παραδέχθηκε ότι «όλη αυτή η εμπειρία έχει γα…σει» και συνέχισε: «Αλλά δεν είμαι απαισιόδοξη. Η μουσική είναι πάντα καλή, κατά τη γνώμη μου. Και αυτό περιμένω από την καριέρα μου, ότι η μουσική θα είναι σπουδαία και η αντίδραση του κοινού θα γα…θει».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης