Απόψε η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio

Απόψε η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio

Μαζί με την Ελεάνα Παπαϊωάννου και τον Νικηφόρος υπόσχεται να «βάλει φωτιά» στην αθηναϊκή νύχτα

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ίσως τραγουδάω για την γυναίκα που θα έρθει στη ζωή μου»
Στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, Posidonio επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό τόσο με παλαιότερες επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και με κομμάτια από τον ολοκαίνουργιο δίσκο του «Δεύτερη Φορά».

Ενάμισι χρόνο μετά τον επιτυχημένο δίσκο «Παιδί Γενναίο», από τον οποίο ξεχώρισαν οι επιτυχίες: « Ποτέ ξανά», «Μια νύχτα κόλαση», «Παιδί γενναίο», «Θα σ εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τώρα το νέο του άλμπουμ από την Cobalt Music.

Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε χαρίσει στον τραγουδιστή και την επιτυχία «Ποτέ ξανά».

Κλείσιμο
Μαζί του στο Posidonio  εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Νικηφόρος.

Ακόμη, στο σχήμα συμμετέχουν οι: Πάρις, Φανή Αβραμίδου, Josephine, Harris Mos ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Βασίλης Θεοδωράκογλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης