Η Tila Tequila θα γίνει μητέρα

Η Tila Tequila θα γίνει μητέρα

«Αγαπημένο μωρό, είσαι ένα θαύμα! Είσαι αυτό που μου έσωσε τη ζωή. Δεν περιμένω να σε συναντήσω!» έγραψε στο twitter απευθυνόμενη στο μωρό

Η Tila Tequila θα γίνει μητέρα
Δέκα εβδομάδων έγκυος είναι η Tila Tequila, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Facebook.

«Έκπληξη!!! Είμαι δέκα εβδομάδων έγκυος! Δεν μπορούσα πλέον να το κρατάω μυστικό γιατί είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που ξέρω ότι έρχεται ένα μωρό Tila!».

«Μακάρι ο Θεός να ευλογίσει τη χαρά μου αυτή τη Μεγάλη Παρασκευή! Ζήτω θα γίνω μητέρα! Σε αγαπάω τόσο πολύ μωρό μου» συμπλήρωσε.

Ο «διάλογος» με το μωρό συνεχίστηκε μέσω Twitter με την Tila Tequila να γράφει απευθυνόμενη στο βρέφος που θα φέρει στον κόσμο:  «Αγαπημένο μωρό, είστε δύο εκεί μέσα; Ορισμένοι αυτό πιστεύουν! Θα το μάθουμε σύντομα! Είσαι τόσο μεγάλο μωρό! Σε αγαπώ», «Αγαπημένο μωρό, είσαι ένα θαύμα! Είσαι αυτό που μου έσωσε τη ζωή. Δεν περιμένω να σε συναντήσω! Σε αγαπώ περισσότερο από τη ζωή».

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι η Tila είχε δημιουργήσει σαματά όταν φωτογραφήθηκε με στολή που θύμιζε Ναζί εκφράζοντας τη στήριξή της στον Αδόλφο Χίτλερ και λόγω των αντιδράσεων «κρύφτηκε» για πολλούς μήνες από τα social media.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης