Βίκυ Καγιά: Όσα είπε για τον Νίκο Κριθαριώτη και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Βίκυ Καγιά: Όσα είπε για τον Νίκο Κριθαριώτη και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή «Το πρωινό» μιλάει ξανά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της

Βίκυ Καγιά: Όσα είπε για τον Νίκο Κριθαριώτη και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου
Για τον χωρισμό της από το Νίκο Κριθαριώτη αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μίλησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Με τον Νίκο αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Έχει βγει εδώ και λίγες ημέρες. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας για τους δικούς μας λόγους. Δεν έγινε κάτι εξωτικό ή εξωπραγματικό. Ανακαλύψαμε ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και χωρίσαμε πολύ όμορφα, πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί γιατί δεν ήμασταν χαρούμενοι»», είπε το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια στο περιοδικό.  

Ακόμη συμπλήρωσε: «Αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους στη ζωή μας. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Βέβαια και είναι επώδυνος ο χωρισμός. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν είμαστε ούτε πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή».
 
Αν και είναι ακόμη νωρίς για τέτοιες σκέψεις η Βίκυ Καγιά μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά. Είναι πολύ μακρινό αυτό. Ούτε καν πάει το μυαλό μου», τονίζοντας όμως: «Δεν βιάζομαι. Δεν έχω άγχος. Είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που ονειρεύομαι είναι να είμαι καλά με τον εαυτό μου και να πάει η σχολή μου εκεί που επιθυμώ. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα, θέλουν χρόνο και είναι πάρα πολύ νωρίς να τα συζητάμε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης