Ρίτα Όρα: Απαντά σε όσους την κρίνουν για το στιλ της - «Είναι μισογύνηδες»

Ρίτα Όρα: Απαντά σε όσους την κρίνουν για το στιλ της - «Είναι μισογύνηδες»

Τι είπε για την Μαντόνα, τον γάμο της και το ονειρεμένο της νυφικό

rita-ora3
H Ρίτα Όρα παραχώρησε συνέντευξη στο βρετανικό Glamour και έδωσε τη δική της απάντηση σε εκείνους που την κρίνουν για τις τολμηρές στιλιστικές της επιλογές. Όπως λέει η διάσημη τραγουδίστρια όλη αυτή την επίθεση που δέχεται τη βρίσκει μισογυνιστική.

Η ποπ σταρ στάθηκε στο γεγονός ότι οι γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος «αντιμετωπίζονται διαφορετικά» σε ότι έχει να κάνει με το τι φορούν αλλά και το πώς συμπεριφέρονται.



«Το έχω περάσει σε όλη μου την καριέρα: να με κρίνουν οι άνθρωποι για το τι φοράω, λέγοντας: “Είναι πολύ γυμνή”. Ή, “Μπορεί να λέει τέτοια πράγματα;” Το βρίσκω εξαιρετικά μισογυνιστικό», δήλωσε η Όρα.



Ειδωλό της η Μαντόνα
Κλείσιμο
Η 32χρονη τραγουδίστρια πρόσθεσε ακόμα ότι πάντα θαύμαζε τη Μαντόνα, γιατί είναι ατρόμητη όσον αφορά τη μόδα και τις απόψεις της.

«Ήξερε ότι δεν θα συμφωνούσαν όλοι μαζί της. Και το έκανε έτσι κι αλλιώς», είπε η Όρα για να συνεχίσει: «Την ευχαριστώ γι' αυτό, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι πιο απελευθερωμένη και λίγο πιο ατρόμητη με πράγματα όπως: πώς να ντύνομαι και να λέω αυτό που θέλω. Δεν είμαι τέλεια, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι που αρέσει περισσότερο τους θαυμαστές μου».

Ο γάμος και το παραμυθένιο νυφικό
Στη συνέντευξη αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον μυστικό γάμο της με τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας πίσω από το νυφικό φόρεμα που φόρεσε τη μεγάλη της μέρα.

Rita_-_Taika


«Πάντα ήθελα να συμμετέχει ο Tom Ford στον γάμο μου», δήλωσε η Όρα. «Είναι ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές όλων των εποχών». Και συνέχισε: «Δεν έχω ξεχάσει ένα φόρεμα που είχα δει σε επίδειξη μόδας το 2018. Ήταν ένα λευκό, δαντελένιο φόρεμα, με ένα μακρύ πέπλο που άγγιζε το πάτωμα. Ήταν σαν να βγήκε από ταινία. Πήγα στο κατάστημα του Tom Ford για να δω αν είχαν νυφικά. Και είχαν αυτό το νυφικό. Τόσο περίεργο. Δεν αστειεύομαι. Ήταν το μοναδικό φόρεμα που ήθελα και ήταν εκεί, έτοιμο. Και μου ταίριαζε. Ήταν γραφτό να γίνει».


Ενώ η ποπ σταρ κράτησε σιγή ιχθύος για το πότε και πού έγινε ο γάμος - και δεν έχει ακόμη μοιραστεί φωτογραφίες από το φόρεμά της ή την τελετή - είπε ότι οι κόρες του Γουαϊτίτι τις οποίες μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Chelsea Winstanley, ήταν παρούσες. Η αδελφή της Ora ήταν επίσης στο γάμο όπως και οι γονείς της.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγοι «αδειάζουν» τον Βελόπουλο για την Παναγία γκέισα - «Έχει ρατσιστική διάθεση»

Εκλογές στην Τουρκία - Κιλιτσντάρογλου: Η Ρωσία πίσω από τα ροζ βίντεο που οδήγησαν στην απόσυρση Ιντζέ

Τραγωδία στην Άρτα: Μαζί στην κηδεία οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους - Δύο φορές συναντήθηκαν σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης