Ντούα Λίπα και Τρέβορ Νόα: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Ντούα Λίπα και Τρέβορ Νόα: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Φωτογράφοι απαθανάτισαν το ζευγάρι σε ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε ότι ο παρουσιαστής αγκάλιασε και φίλησε γλυκά την τραγουδίστρια

Dua_Lipa-Noah_2
Έντονα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ντούα Λίπα και τον Τρέβορ Νόα να είναι ζευγάρι. Μάλιστα φωτογραφίες με τους δύο τους από τη Νέα Υόρκη, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αποκάλυψαν το πιθανολογούμενο κρυφό ραντεβού της τραγουδίστριας και του παρουσιαστή.

Με φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, η 27χρονη Λίπα και ο 38χρονος Νόα εθεάθησαν να μοιράζονται ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης των ΗΠΑ: «Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους τους άλλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους και κάθονταν πολύ κοντά καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ρεπορτάζ.

Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος σημείωσε ότι οι δυο τους αγκαλιάστηκαν αρκετές φορές και πως μάλιστα ο Νόα φίλησε τη Ντούα Λίπα τρυφερά στο μάγουλο, στη βόλτα που έκαναν μετά το δείπνο τους.


Η τελευταία δημόσια σχέση της Λίπα ήταν με τον μικρότερο αδερφό της Τζίτζι και της Μπέλα Χαντίντ, τον 23χρονο Άνγουαρ. Οι δυο τους χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2021, ύστερα από κάτι παραπάνω από δύο χρόνια σχέσης.

Από την άλλη η τελευταία σχέση του Νόα έληξε τον περασμένο Μάιο. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ήταν μαζί με την 42χρονη Μίνκα Κέλι από το 2020.

Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης