Καρλ Λάγκερφελντ: Το υπερπολυτελές πάρτι για τη... γάτα του

Καρλ Λάγκερφελντ: Το υπερπολυτελές πάρτι για τη... γάτα του

Δείτε τις εικόνες που αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του κατοικιδίου του σχεδιαστή

karl-gata-arthro
Ο διάσημος σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ και «διάδοχος» της Coco Chanel, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι του θρυλικού οίκου, μπορεί να μην απέκτησε απογόνους, ωστόσο για εκείνον το μονάκριβο παιδί του ήταν η γάτα του, Σουπέτ.

Όπως είχε δηλώσει το κατοικίδιό του ήταν για εκείνον πηγή έμπνευσης για τις συλλογές του, συντροφιά και συνοδός στα ταξίδια του. Η διάσημη γάτα Βιρμανίας δεν έφευγε λεπτό από κοντά του, ενώ εκείνος της είχει τεράστια αδυναμία. Ο σχεδιαστής είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, πως δεν πίστευε ποτέ πως θα ερωτευόταν μία γάτα.
Σε πρόσφατες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό... της γάτας στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται η οικιακής βοηθός του Λάγκερφελντ, Françoise Caçote, που ανέλαβε την κηδεμονία του κατοικιδίου μετά τον θάνατο του σχεδιαστή, αποδεικνύουν πως η Σουπέτ εξακολουθεί να ζει μία πολυτελή ζωή.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο λογαριασμός στα social media, δείχνουν τη διάσημη γάτα να βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό τζετ, λουσμένη στα δώρα και τις σαμπάνιες.

Δείτε τη δημοσίευση: 
Κλείσιμο
Karl__2_
Karl__1_

Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Καρλ Λάγκερφελντ, πληροφορίες ήθελαν τη λατρεμένη του γάτα να κληρονομεί ένα μέρος της τεράστιας περιουσίας του που υπολογίζεται γύρω στα 300 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ωστόσο ο ίδιος ο σχεδιαστής στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η Σουπέτ ήταν μία κληρονόμος και είχε τη δική της περιουσία, αφού φημολογείται πως για ειδικά πρότζεκτ που η γάτα είχε συμμετάσχει, είχε λάβει απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης