Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η οργισμένη ανάρτηση για όσους δεν σεβάστηκαν τον Τράβις Μπάρκερ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η οργισμένη ανάρτηση για όσους δεν σεβάστηκαν τον Τράβις Μπάρκερ

«Δεν σε ξέχασα. Αρκετά βάρβαρο όλο αυτό από την στιγμή που δεν έφυγα από το πλευρό του. Ντροπή σου», είπε μεταξύ άλλων η τηλεπερσόνα - Δείτε τις φωτογραφίες 

travis-kourt458
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, δεν πρόλαβαν να χαρούν τον μήνα του μέλιτος, μετά τον λαμπερό γάμο τους στην Ιταλία, με τα απρόοπτα της υγείας του συζύγου της.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τον μήνα του μέλιτος μετά τον μεγαλοπρεπή γάμο τους στην Ιταλία και η αιφνίδια εισαγωγή του Travis Barker στο νοσοκομείο, έφερε αναταραχή στην οικογένεια. Ο ντράμερ μάλιστα αποκάλυψε, πως κινδύνεψε η ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή μία ανάρτηση της Κόρτνεϊ, γεμάτη οργή απευθύνονται σε όσους δεν σεβάστηκαν τον συζυγο της.

Η επιπλοκή στην εγχείρηση και ο κίνδυνος για την ζωή του
Ο Τράβις Μπάρκερ, ο οποίος όπως δήλωσε με αναρτήσεις του στο Instagram, αισθάνεται πολύ καλύτερα, πληροφόρησε τους θαυμαστές του πως κινδύνεψε η ζωή του. Όπως έγραψε είχε κάνει έναν τυπικό υπέρηχο, αλλά μετά από ένα γεύμα στο σπίτι του, τον έπιασαν αφόρητοι πόνοι, οι οποίοι τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε πολύποδας σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο και υπήρξε μία μικρή επιπλοκή που προκάλεσε παγκεατίτιδα, η οποία υπό άλλες συνθήκες αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να αποβεί μοιραία.

Μετά από αυτή την διευκρίνηση, σειρά είχε η σύζυγός του Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία ξεσπάθωσε για όσους δεν σεβάστηκαν την κατάσταση της υγείας του συζύγου της: «Και στον paparazzi που πούλησε φωτογραφίες μου, ενώ ο άντρας μου ήταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για την ζωή του: Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί αρκετές εβδομάδες πιο πριν. Δεν σε ξέχασα. Αρκετά βάρβαρο όλο αυτό από την στιγμή που δεν έφυγα από το πλευρό του. Ντροπή σου».
Kardashian___2_

Κλείσιμο
Kardashian___1_

Φυσικά το θέμα είναι καθαρά ηθικό, γιατί ο φωτογράφος είχε δικαίωμα να πουλήσει τις φωτογραφίες της, από την στιγμή που εκείνη βρισκόταν σε δημόσιο χώρο. Το μόνο που δεν διευκρίνισε ωστόσο η Κορτνεϊ, είναι αν αυτές οι εικόνες δημοσιεύτηκαν με λάθος ημερομηνία, δηλαδή τις ημέρες που εκείνη όντως βρισκόταν στο νοσοκομείο. Γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κινηθεί και νομικά. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, δημοσίευσε φυσικά και τα αγαπημένα comics και τα σταυρόλεξα του Τράβις, τα οποία διάβαζε ενώ νοσηλευόταν.
Kardashian___3_


Ειδήσεις σήμερα

Εκρήξεις στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, τουλάχιστον 3 νεκροί

Επεισόδια στα Ιλίσια ύστερα από αντιρατσιστική συναυλία - Δείτε βίντεο

Καύσωνας με υψηλές θερμοκρασίες και μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης