Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης - «Είναι οριστικό»

Survivor: Εκτός παιχνιδιού ο Γιώργος Κατσαούνης - «Είναι οριστικό»

Τα spoiler θέλουν τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να έχει αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε βίντεο

katsaounis
Οι εξελίξεις στο Survivor «τρέχουν» με τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να γίνονται ολοένα και πιο σύνηθεις.

Ειδικότερα, μετά το χθεσινό επεισόδιο και την επίθεση του Γιώργου Κατσαούνη στον Τάκη Καραγκούνια, η Κόκκινη ομάδα φαίνεται πως είναι μείον έναν παίκτη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Open Weekend», η παραγωγή απέβαλλε τον Γιώργο Κατσαούνη και ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό. 100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cju7vj2qp1k9)

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε «όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ... το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Tάκης Καραγκούνιας ανέφερε αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Γιώργος Κατσαούνης, τον κλώτσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Κλείσιμο
Αργότερα, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για το περιστατικό που έγινε με τα παπούτσια και δήλωσε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη, παρά μόνο να τον φοβερίσει.

«Χθες το βράδυ έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε εμένα και τον Τάκη. Άρχισε να βρέχει και η Ναυσικά ήθελε να πάρει τα παπούτσια της και φιλοτιμήθηκα να πάω να τα πάρω εγώ, για να μη βγει η Ναυσικά μες τη βροχή. Εκείνη την ώρα δεν ήταν μόνο τα παπούτσια της Ναυσικάς, ήταν και τα παπούτσια του Τάκη και δεν κατάλαβα. Νόμιζα ότι ήταν μόνο της Ναυσικάς τα παπούτσια και πήρα ένα ζευγάρι χωρίς να κοιτάξω και πήγα στην καλύβα, όπου και μετά έπεσα για ύπνο. Ο Τάκης μετά από πέντε λεπτά, έψαχνε τα παπούτσια του, δεν τα έβρισκε και πετάει μία κουβέντα που ήταν πάρα πολύ άσχημη και αντιλήφθηκα μετά από πέντε λεπτά, ότι τα παπούτσια τα είχα πάρει εγώ. Το είπα στον Τάκη και πήρα το θάρρος, τολμώ να πω, αφού το σκέφτηκα κάνα μισάωρο και λέω θα πάω να τον τρομάξω τον Τάκη, για να μην το ξανακάνει αυτό το πράγμα. Του έκανα επίθεση, τον φοβέρισα κι έκανα πως ήθελα να τον δείρω. Αν ήθελα να τον χτυπήσω, ήθελα να τον φοβερίσω πιο πολύ», δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Έξαλλος ο Κατσαούνης πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη | Survivor | 07/05/2022


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, εκρήξεις και πυκνοί καπνοί - Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της με τον Ρονάλντο

«Απόλυτος αυτοσκοπός η άμυνα μας» τονίζει ο Χαρδαλιάς από το συνέδριο της ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης