Σκληρή μάχη για Ράδιο Αρβύλα, Survivor, Master Chef και σίριαλ

Σκληρή μάχη για Ράδιο Αρβύλα, Survivor, Master Chef και σίριαλ

Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν και ποιοι άντεξαν στην πίεση 

51837628_l
Ηταν όντως μία μονομαχία που όλοι περίμεναν. Μετά την έναρξη της σεζόν, η χθεσινή Δευτέρα ήταν η πιο ενδεικτική για το β’ μέρος του προγράμματος και για όσα θα ακολουθήσουν ένα δύσκολο πρώτο μέρος.
Η εικόνα δείχνει να αντιστρέφεται καθώς τα ριάλιτι πήραν κεφάλι και πίεσαν σημαντικά τις σειρές προκαλώντας τους σημαντικές απώλειες.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας η πρεμιέρα του «Master Chef» στο Star ξεπέρασε το 22% στο δυναμικό κοινό πολύ μακριά όμως από το περυσινό 40%, το οποίο είχε σημειωθεί με αντίπαλο το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και όχι όλους αυτούς που φέτος βρέθηκαν απέναντι. Το «Survivor» κρατήθηκε ψηλά και άγγιξε το 22% καθώς έχει ιδιαίτερη δυναμική αυτές τις ημέρες και δυνατό επεισόδιο χθες.

Απώλειες για τον «Σασμό», ο οποίος μακριά από τα 30άρια έπεσε στο 21,5% δείχνοντας ωστόσο πως έχει το κοινό του. Στο 14% κινήθηκε η «Γη της ελιάς» και κοντά στο 9% η «Σκοτεινή θάλασσα» στο Mega. Την μεγαλύτερη ζημιά έπαθε ο ΑΝΤ1 ο οποίος είδε την «Φάρμα» να προσγειώνεται κοντά στο 5%. Κοντά στο 15% κινήθηκαν οι «Αγριες Μέλισσες» και στο ίδιο ποσοστό το «The 2night show».

Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» έφερε και τα νούμερα στην ζώνη των 8 για τον ΑΝΤ1, οι οποίοι ξεπέρασαν το 23% και σε τέταρτο άγγιξαν το 26%.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε τον γιο της να εξεταστεί για κορωνοϊό... κλειδωμένο στο πορτ-μπαγκάζ

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολώνα στην Ηλιούπολη – Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Συνεδριάζουν την Τετάρτη οι ειδικοί: Βήμα - βήμα η άρση των μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης