«Squid Game»: Η Τζανγκ Χο-γιον κέρδισε 15 εκατ. ακολούθους στο Instagram μόλις σε 3 εβδομάδες - Δείτε φωτογραφίες

«Squid Game»: Η Τζανγκ Χο-γιον κέρδισε 15 εκατ. ακολούθους στο Instagram μόλις σε 3 εβδομάδες - Δείτε φωτογραφίες

Η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο έγινε η Κορεάτισσα με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram

jung-index-image
Μπορεί να παίζει τον αριθμό 67 στο «Squid Game» , τη νέα δραματική σειρά επιβίωσης του Netflixαλλά έχει αποκτήσει πολύ περισσότερους θαυμαστές από τότε που  έγινε η παγκόσμια επίσημη πρεμιέρα του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού» στα τέλη του περασμένου μήνα.

Η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο, Τζανγκ Χο-γιον, έχει κερδίσει 15 εκατομμύρια οπαδούς σε μόλις τρεις εβδομάδες, καθιστώντας την Νοτιοκορεάτισσα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, σύμφωνα με το Forbes.

hoyeon-jung-6-2


Ο λογαριασμός στο Instagram της 27χρονης που γεννήθηκε στη Σεούλ είναι γεμάτος λαμπερά στιγμιότυπα που την δείχνουν στολισμένη με  ρούχα γνωστών σχεδιαστών, ενώ ποζάρει για φωτογράφιση υψηλής μόδας.

squid-game-2-1
Κλείσιμο

Η Τζανγκ είναι γνωστή για τα κόκκινα φλογερά μαλλιά που είχε νωρίς στην καριέρα της και την «φλογερή» προσωπικότητά της.



Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών. Εργάστηκε ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Σεούλ χωρίς ατζέντη και εγκαταστάθηκε εκεί πριν υπογράψει στο ESteem Models, εμφανιζόμενη στο Korea's Next Top Model για δημόσια έκθεση.



Μετά το Korea's Next Top Model, εμφανίστηκε σε περιοδικά όπως το Vogue Girl Korea, το Nylon Korea και το ELLE Wedding.



Συμμετείχε επίσης στο περιοδικό First Look Korea με τους Σιν Χιουν-τζι και Χουάνγκ Χιουν-τζου και σε μια εκστρατεία για το Lucky Chouette.



Η Τζανγκ έκανε το ντεμπούτο της διεθνώς ως αποκλειστικό μοντέλο του Louis Vuitton το 2016, κάνοντας επίσης ντεμπούτο στην τελετή έναρξης.



Στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, η Τζανγκ έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική με την κυκλοφορία της σειράς του Netflix, Παιχνίδι του Καλαμαριού (Squid Game).



Και ενώ δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν του "Squid Game", η Τζανγκ είπε ότι είναι πρόθυμη να συνεχίσει την υποκριτική.



«Η ερμηνεία σε μια νέα ταινία ή σειρά θα είναι μια πρόκληση, ειδικά μετά το« Squid Game», οπότε σκοπεύω να μην περιοριστώ σε ένα συγκεκριμένο είδος», είπε στην The Korea Herald αυτήν την εβδομάδα.






Ειδήσεις σήμερα

Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης