Έπεσε το προφίλ της Soula Glamorous - Ποια είναι η μυστηριώδης περσόνα του Instagram με τους 400.000 followers

Έπεσε το προφίλ της Soula Glamorous - Ποια είναι η μυστηριώδης περσόνα του Instagram με τους 400.000 followers

Τις τελευταίες ώρες είναι ανενεργός ο λογαριασμός της πιο διάσημης influencer - Δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του Mad Clip - Άγνωστος ο λόγος που δεν είναι διάθεσιμος ο λογαριασμός της

glam00

Εξαφανισμένο είναι το προφίλ της γνωστής influencer «Soula Glamorous» που αριθμούσε περισσότερους από 400 χιλιάδες followers. Την Κυριακή, οι χρηστές του Instagram αναζητούν την ίδια, ωστόσο, βγάζει ενημέρωση πως «ο χρήστης δεν υπάρχει». Ακόμη δεν είναι γνωστό, αν τη σελίδα της γνωστής περσόνας έχει χακαριστεί ή αν έχει αποφασίσει «η ίδια» να κατεβάσει την σελίδα της.

soula1


Τις τελευταίες ημέρες, όπως υποστηρίζε, δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του τράπερ, Madclip. Δεν είχε κρύψει την στεναχώρια της, ενώ συχνά έδινε πρωτογενές υλικό από την εγχώρια σοούμπιζ.

Η «Σούλα Γκλάμορους», είναι μια ιντερνετική περσόνα. Το αληθινό πρόσωπο, δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς ενώ χρόνια προστατεύεται η ανωνυμία του αληθινού χρήστη. Παρότι κατά καιρούς υπήρχαν θεωρίες για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι πίσω από το συγκεκριμένο χρήστη.   Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους follower την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας που μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε αναστολή 92 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ξάνθης


Mad Clip: Το νερό και η -χωρίς συνεννόηση- κόντρα τον έβγαλαν από το δρόμο; (+video)


Κορωνοϊός: Σε επιφυλακή οι ειδικοί για το άνοιγμα των σχολείων - Απειλή για τους ανεμβολίαστους η μετάλλαξη Δέλτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης