Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμά της στο Instagram για το εργασιακό bullying

Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμά της στο Instagram για το εργασιακό bullying

«Μετά τους βιαστές του σώματος, σειρά έχουν οι "βιαστές της ψυχής"», δήλωσε η παρουσιάστρια

meletiel
Μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί πως υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετηθούν στην κοινωνία μας εκτός από την σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα, αναφέρεται στο εργασιακό bullying.

Με ένα Insta story η διάσημη παρουσιάστρια «ξέσπασε» σχετικά με το θέμα αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο από το ελληνικό #metoo, το οποίο έλεγε: «Δημιουργείται νέο τμήμα στην επιθεώρηση εργασίας. Αποκλειστικά για την παρακολούθηση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία».

Πάνω από το εν λόγω κείμενο, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε το δικό της μήνυμα: «Βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού και όχι μόνο, στον χώρο εργασίας. Αφήνω αυτό εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπουλερ, αλλά και το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως "νταλκά" τον μπουλερ, αντιμετωπίζουν ως νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε και επειδή δεν μάσησε στα "έλα, αφού τον ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή"».

meleti


Αμέσως μετά, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία νέα ανάρτηση γράφοντας: «Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν κ οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας κ οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι μπούλερ».

Ο πρώην συνεργάτης της στην εκπομή «Ώρα για Μελέτη», Τάσος Τεργιάκης, έδειξε την υποστήριξή του στην παρουσιάστρια αναδημοσιεύοντας το μήνυμά της και σχολιάζοντας πάνω του: «Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι' αυτόν...Μην ανησυχείς».

tergh
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Πάτρα: «Μάχη» με την φωτιά στην Δροσιά - Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην Ελεκίστρα

Πού θα «χτυπήσει» ο καύσωνας σήμερα - Μέχρι 42 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο!

Πόθεν έσχες: Σήμερα στη δημοσιότητα οι δηλώσεις των «300» της Βουλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης