Sports Illustrated: Το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο για μαγιό δηλώνει «Old is the new hot»

Sports Illustrated: Το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο για μαγιό δηλώνει «Old is the new hot»

Η Κάθι Τζέικομπς ξεκαθαρίζει ότι δεν αισθάνεται «απειλή» δίπλα σε νεότερα μοντέλα

ena
Στα 57 της χρόνια, η Κάθι Τζέικομπς έγινε το μεγαλύτερο σε ηλικία μοντέλο μπικίνι που κόσμησε ποτέ τις σελίδες του διάσημου περιοδικού Sports Illustrated.

Μιλώντας στη New York Post, η εντυπωσιακή γυναίκα και μητέρα μιας 24χρονης κόρης, ανέφερε ότι η φωτογράφησή της στο SI για το τεύχος με τα μαγιό του 2021 της χάρισε «το πιο ωραίο συναίσθημα του κόσμου» και ότι την χαροποιεί ιδιαίτερα που το περιοδικό αποφάσισε να συμπεριλάβει και γυναίκες της δικής της ηλικιακής ομάδας.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν αισθάνεται καθόλου μειονεκτικά απέναντι στα νεότερα μοντέλα, ούτε τα βλέπει ως απειλή. «Old is the new hot» λέει χαμογελώντας στην Post η 57χρονη καλλονή, που κατάγεται από το Τέξας αλλά πλέον ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια.



Η Κάθι Τζέικομπς είναι μία από τις 13 καλλονές που ανακαλύφθηκαν στο ετήσιο κάστινγκ του Sports Illustrated για το τεύχος των μαγιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Sports Illustrated έχει ουσιαστικά την ηλικία της, αφού το πρώτο του τεύχος κυκλοφόρησε το 1964, την ίδια χρονιά που γεννήθηκε η Τζέικομπς.

Κλείσιμο
Στην καμπάνια του κάστινγκ στα social media, το SI ζητούσε από γυναίκες 18 ετών και άνω να ανεβάσουν στο Instagram ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων εξηγώντας γιατί θεωρούν ότι πρέπει να ποζάρουν στο τεύχος των μαγιό. «Old is gold, and short is sexy» έλεγε η Τζέικομπς στο κλιπ που υπέβαλε τον περασμένο Αύγουστο, αναφερόμενη στο σχετικά μικροκαμωμένο παράστημά της, και σημειώνοντας ότι... είναι τόσο εκτός μόδας, που σίγουρα θα γίνει trend.



H γοητευτική προσωπικότητά της και η διαχρονική ομορφιά της κέρδισαν τους κριτές, που τελικά την επέλεξαν. Μάλιστα, η 57χρονη συμμετείχε και στην επίδειξη μόδας Sports Illustrated Swimsuit στις 10 Ιουλίου, περπατώντας στην πασαρέλα δίπλα σε γυναίκες που ήταν όλες μικρότερες από την κόρη της. Αυτό, όπως τονίζει η ίδια, δεν την πτόησε καθόλου: «Σκέφτηκα, σιγά το πράγμα. Θα είμαι ο τολμηρότερος, ο πιο εντυπωσιακός εαυτός μου». «Δεν ανταγωνίζομαι τις 20άρες, τις 30άρες, τις 40άρες ή ακόμα και τις 50άρες. Απλά προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερη γίνεται», αναφέρει η γοητευτική γυναίκα. 



Η Τζέικομπς δηλώνει αποφασισμένη να απολαύσει κάθε στιγμή της εμπειρίας που της χαρίζει το Sports Illustrated, αφού το μόντελινγκ αποτελεί για εκείνη ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα μετά από δεκαετίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 57χρονη είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες φωτογραφήσεις και δουλειές στον χώρο, όμως δεν είχε καταφέρει ποτέ μέχρι σήμερα να κλείσει ένα μεγάλο πρότζεκτ.


Ειδήσεις σήμερα: 

Δίδυμες τσιρλίντερ influencers κατηγορούν τον πρώην προπονητή τους για σεξουαλική κακοποίηση

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Κούγιας: «Να σταματήσει η προσπάθεια μετατροπής ενός επικίνδυνου ανθρώπου σε δήθεν θύμα»

Πλακιωτάκης για καμπίνες καραντίνας: Μελετάμε όλα τα ενδεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης