Γουιλ Σμιθ: H 20χρονη κόρη του δηλώνει «πολυσυντροφική» ενώπιον της μαμάς και της... γιαγιάς της

Γουιλ Σμιθ: H 20χρονη κόρη του δηλώνει «πολυσυντροφική» ενώπιον της μαμάς και της... γιαγιάς της

H 20χρονη μίλησε ανοιχτά για τις απόψεις της σχετικά με τον έρωτα, την απιστία και το σεξ

willow-smith-arthro
H Γουίλοου Σμιθ, κόρη του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ Γουίλ Σμιθ, αυτοχαρακτηρίστηκε «πολυσυντροφική» (polyamorous) κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής της μητέρας της Red Table Talk.

Η 20χρονη καλλιτέχνιδα, που πιστεύεται ότι βρίσκεται από το 2017 σε μονογαμική σχέση με τον νεαρό Τάιλερ Κόουλ, συζήτησε ανοιχτά για τις ερωτικές της προτιμήσεις και απόψεις με τη μητέρα της και τη... γιαγιά της μπροστά στον φακό.

Όπως εξήγησε η Γουίλοου, για την ίδια «το θεμέλιο της πολυσυντροφικότητας είναι η ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσεων που λειτουργεί για εσένα, και όχι να μπαίνεις κατευθείαν στη μονογαμία επειδή όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό». «Αναρωτήθηκα, πώς μπορώ να διαμορφώσω την προσέγγισή μου για τις σχέσεις με αυτόν τον παράγοντα κατά νου; Κάνοντας έρευνα για την πολυσυντροφικότητα, διαπίστωσα ότι ο βασικός λόγος που διαλυονται οι μονογαμικές σχέσεις ή οι γάμοι, είναι η απιστία», συμπλήρωσε η 20χρονη.




Η Γουίλoου εξήγησε ότι είναι υπέρμαχος της ηθικής πολυγαμίας, που σημαίνει ότι όλα τα εμπλεκόμενα άτομα στην πολυσυντροφική σχέση γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους και συναινούν. Η γιαγιά της πάντως εμφανίστηκε αρκετά επιφυλακτική μπροστά σε αυτές τις ιδέες περί σχέσεων που της παρουσίασε η εγγονή της, σχολιάζοντας ότι για την ίδια «όλα αυτά μοιάζουν να περιστρέφονται γύρω από το σεξ».

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε στη γιαγιά της ότι αυτό δεν ισχύει πάντα. Μάλιστα μίλησε για το δικό της παράδειγμα, αφού η γνωριμία της με τον κόσμο της πολυσυντροφικότητας έγινε μέσα από ένα «μη σεξουαλικό» πρίσμα. «Στον φιλικό μου κύκλο, είμαι το μοναδικό πολυσυντροφικό άτομο, και όμως κάνω το λιγότερο σεξ από όλους μου τους φίλους», σημείωσε η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός.



Η μητέρα της Γουίλοου πάντως φάνηκε αρκετά πιο ανοιχτή στις ιδέες της κόρης της. «Είμαι ok με ο,τιδήποτε κι αν κάνεις» είπε η 49χρονη σταρ του Matrix 4, προσθέτοντας ότι κατανοεί τον τροπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα η 20χρονη.

Η τελευταία δήλωση της Γουίλοου για τις ερωτικές της προτιμήσεις ουσιαστικά δεν αποτελεί αποκάλυψη, αφού η νεαρή κοπέλα είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην εβδομαδιαία της σειρά στο Facebook Watch ότι είναι bisexual και polyfidelitous (μια μορφή πολυγαμίας όπου οι εμπλεκόμενοι έχουν συμφωνήσει να μην έχουν σεξουαλικές σχέσεις με άτομα εκτός της πολυσυντροφικής σχέσης).

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με τον «βασιλιά» Άντονι Χόπκινς γιορτάζοντας το δεύτερο Όσκαρ του

Ρώσος που... «παγιδεύτηκε» σε κινεζικό reality show ψηφίστηκε για αποχώρηση μετά από 3 μήνες

Μάρτυρας περιγράφει πώς σκοτώθηκε ο ομογενής αστυνομικός στη Νέα Υόρκη: «Σκέφτηκα, κάποιος θα πεθάνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης