Άρμι Χάμερ: Ήθελε να «κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του ηθοποιού!

Άρμι Χάμερ: Ήθελε να «κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του ηθοποιού!

Περιγράφει τον δεσμό τους σαν να έβγαινε με έναν επίδοξο «Χάνιμπαλ Λέκτερ», μάστερ της χειραγώγησης και της συναισθηματικής κακοποίησης - Η 30χρονη χρειάστηκε ψυχολογική θεραπεία μετά τη σχέση - Όταν το «Love bites» γίνεται πραγματικότητα...

hammers
Αμείωτος συνεχίζεται ο σάλος γύρω από το πρόσωπο το Άρμι Χάμερ, μετά τη διαρροή μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε ο σταρ του Χόλιγουντ σε «μία από τις ερωμένες του» ενώ ήταν παντρεμένος, και τα οποία περιέγραφαν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού». Εν μέσω του σκανδάλου που έχει στοιχίσει ήδη επαγγελματικά στον πρωταγωνιστή του «Call me by your name», αφου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ, το Page Six μίλησε με μια πρώην του 34χρονου, η οποία δήλωσε ότι δεν την εξέπληξε καθόλου το περιεχόμενο των μηνυμάτων, παρόλο που δεν μπορεί να γνωρίζει (όπως και κανένας μέχρι στιγμής) αν είναι αυθεντικά ή όχι.

Η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς είναι η τελευταία γυναίκα που φέρεται να έκανε σχέση ο Χάμερ, μετά την ανακοίνωση του τέλους του γάμου του με την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με το Page Six, ο Χάμερ και η 30χρονη καλλονή, που έχει εφεύρει το δικό της app ονόματι Flashd, έβγαιναν μαζί για σχεδόν τρεις μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο.

Η ίδια περιγράφει σήμερα την σχέση τους ως αλλόκοτη, με πτυχές που την έκαναν να αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα αλλά και με συναισθηματική κακοποίηση.

Armie Hammer Leaves 'Shotgun Wedding' After DMs


Σύμφωνα με τη Βουσέκοβιτς, το σύντομο διάστημα της σχέσης τους ένιωθε συχνά σαν να έβγαινε με έναν επίδοξο «Χάνιμπαλ Λέκτερ», αφού τα ερωτόλογα του σταρ περιλάμβαναν αρκετές περιγραφές φαντασιώσεων που αφορούσαν στην κατανάλωση της σάρκας της. «Μου είχε πει ότι θέλει να μου σπάσει ένα πλευρό, να το ψήσει σε μπάρμπεκιου και να το φάει» λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, εξηγώντας ότι το σχόλιο αυτό, καθώς και άλλα του ίδιου στυλ της φαίνονταν πολύ παράξενα όταν τα άκουγε, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν έδινε σημασία. «Μου έλεγε, θέλω να κόψω ένα κομμάτι με τα δόντια μου. Αν είχα κοπεί στο χέρι, το έπιανε και το έγλυφε ή ρουφούσε το αίμα. Αυτό ήταν το πιο περίεργο που συνέβη ανάμεσά μας».

Κλείσιμο
Hammer-vucekovich


«Του αρέσει η ιδέα του δέρματος ανάμεσα στα δόντια του» προσθέτει η 30χρονη στη συνέντευξή της, σημειώνοντας ότι εκτός από αλλόκοτες και αηδιαστικές στιγμές, η σχέση τους περιείχε και έντονα στοιχεία συναισθηματικής κακοποίησης. Η Βουσέκοβις χαρακτηρίζει τον πρώην εραστή της ως ειδήμων στη χειραγώγηση, ειδικά νέων γυναικών. Περιγράφοντας τη «μεθοδολογία» του, επισημαίνει ότι αρχικά μπαίνει στη ζωή μιας γυναίκας δυναμικά, προβάλλοντας τις εντυπωσιακές πτυχές του χαρακτήρα του, και κάνοντάς την να πιστεύει ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι ποτέ για οποιαδήποτε άλλη.

courtney-3


Η ίδια η Βουσέκοβιτς παραδέχεται ότι έπεσε θύμα της γοητείας του 34χρονου, και ότι του παραδόθηκε πλήρως σωματικά και συναισθηματικά, προτού συνειδητοποιήσει ότι την υπέβαλε σε «gaslighting», μια τακτική ψυχολογικής χειραγώγησης που ουσιαστικά κάνει το θύμα να αμφιβάλλει για την δική του πραγματικότητα και να εξαρτάται τελείως από τον θύτη.

«Αρχίζει να σε κατακτά με την γοητευτική συμπεριφορά του και σε προετοιμάζει σταδιακά για πράγματα που είναι σκοτεινά και σε αποστραγγίζουν πνευματικά, σωματικά, συναισθηματικά και οικονομικά», σημειώνει η 30χρονη. Μάλιστα, περιγράφει τον Χάμερ σαν «χαμαιλέοντα» που μεταμορφώνεται αρχικά σε αυτό ακριβώς που θέλεις να είναι, ώστε να πέσεις θύμα του και να «ρουφήξει» κατόπιν ό,τι καλό έχεις μέσα σου.

«Αυτό έκανε και σ' εμένα. Συνεχώς έδινα και έδινα μέχρι που άρχισε ο πόνος».

armie_hammer


Μετά από λίγο καιρό, η συμπεριφορά του 34χρονου έγινε «εμμονική», συνεχίζει η πρώην του. Για τρεις εβδομάδες περνούσαν σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας μαζί, και όταν χρειαζόταν να μείνουν μακριά την σφυροκοπούσε με μηνύματα, που έφταναν τα 100 τη μέρα. «Δεν ήμουν ασφαλής», συνειδητοποίησε. «Αρχικά στο παρουσιάζει σαν να θέλει να σε διδάξει πράγματα. Εγώ είμαι γενικά ξύπνια με αυτά τα πράγματα, αλλά ήταν σαν να είχα χάσει τον εαυτό μου. Πάντως μέσα μου είχα ένα προαίσθημα από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ότι δεν είναι αυτός καλά».

Πέραν από το σεξουαλικό και ερωτικό κομμάτι που την έκανε να ανησυχία, κάτι άλλο που της δημιουργούσε ανασφάλεια ήταν η συνεχής κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών από τον 34χρονο. «Έκανε πράγματα μαζί μου με τα οποία δεν ένιωθα άνετα. Ένας Θεός ξέρει πώς, κατάφερε να με πείσει ότι αυτά τα πράγματα ήταν ΟΚ και με έβαλε σε επικίνδυνες καταστάσεις στις οποίες δεν αισθανόμουν ΟΚ, όπου αυτός έπινε πολύ και αυτό με τρόμαζε. Δεν ένιωθα άνετα», επαναλαμβάνει η 30χρονη.

courtney-3


«Καταλήγεις να κάνεις πράγματα που δεν ταιριάζουν καθόλου στον χαρακτήρα σου, ακόμα και σεξουαλικές πράξεις» προσθέτει η επιχειρηματίας από το Ντάλας, η οποία αρνήθηκε ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί δεν ήθελε να επισκιάσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα που ήταν η συναισθηματική κακοποίηση.

Ο Χάμερ, σύμφωνα με την ίδια, είναι απο τα πιο κατεστραμμένα άτομα που έχει γνωρίσει. «Σε κάνει να τον συμπονάς για να σε κρατήσει κοντά του» σημειώνει, εξηγώντας ότι επειδή ισχυριζόταν ότι ήταν άφραγκος, κάποια στιγμή στη σχέση τους άρχισε η ίδια να πληρώνει για τα πάντα, ακόμα και για τη βενζίνη στο φορτηγάκι του. Την έκανε να αισθάνεται συνεχώς ότι την είχε ανάγκη, και ενώ ένιωθε ότι πνιγόταν σε αυτή τη σχέση και ότι είχε χάσει τελείως τον εαυτό της, μικρές αναλαμπές ευτυχίας την κρατούσαν δέσμια.

note


Τελικά, η θυελλώδης και άκρως προβληματική σχέση διαλύθηκε μετά από έναν άγριο καυγά ανάμεσά τους, όταν ο Χάμερ ξαφνικά σηκώθηκε και έφυγε. «Καταστρέφει τις ζωές γυναικών και μετά αποχωρεί», λέει η 30χρονη, που μετά τον χωρισμό τους άρχισε να βιώνει έντονες κρίσεις πανικού, κάθε φορά που έφερνε στο μυαλό της αναμνήσεις από τον πρώην εραστή της.

Οι κρίσεις συνοδεύονταν από πόνους στο στήθος και δύσπνοια, και έτσι αποφάσισε να μπει σε ένα κέντρο για την αντιμετώπιση ψυχολογικού τραύματος και PTSD, για να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα 30 ημερών. Μέσα από αυτή τη θεραπεία κατάφερε να συνέλθει και να βγει από αυτήν την εμπειρία πιο δυνατή.

courtney-2


Δείτε βίντεο: Άρμι Χάμερ: «Ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του ηθοποιού!
Άρμι Χάμερ: «Ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του ηθοποιού!


Ειδήσεις σήμερα

Ο εισβολέας του Καπιτωλίου με τα κέρατα ζητά να του απονείμει χάρη ο Τραμπ 

Επελαύνει η κακοκαιρία «Λεάνδρος» - Το «έστρωσε» στη βόρεια Ελλάδα - Πότε και πού θα χιονίσει στην Αττική

549 οι νεκροί τις πρώτες 14 μέρες του Ιανουαρίου - Παραμένει «εύθραυστη» η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης