Νεαρή στρίπερ κάνει θραύση στο TikTok με τις ακραίες ιστορίες της - Είναι όμως αλήθεια;

Νεαρή στρίπερ κάνει θραύση στο TikTok με τις ακραίες ιστορίες της - Είναι όμως αλήθεια;

Η 18χρονη Imperial  έχει ισχυριστεί ότι συνάντησε τον πατέρα της σε ένα πάρτι, ότι της πέταξαν κόπρανα στη σκηνή και άλλα... σουρεάλ περιστατικά - Συνάδελφοι και πρώην συμμαθήτριες λένε όμως ότι πιθανότατα βγάζει τα πάντα από το μυαλό της

imperial
Αν χρησιμοποιείς συχνά την πλατφόρμα TikTok, είναι πολύ πιθανό να έχεις «πέσει» πάνω σε περιεχόμενο του λογαριασμού ItsImperial στη στήλη For Υοu.

Η κάτοχός του είναι η Imperial, μια όμορφη 18χρονη κοπέλα με τα ψηλά ζυγωματικά, το σκουλαρίκι στη μύτη και τα έντονα, σκούρα φρύδια έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,9 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα μέσα σε έναν χρόνο. Και παρόλο που αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα είδωλα του TikTok, όπως η έφηβη Τσάρλι Ντ' Άμελιο (που πρόσφατα συμπλήρωσε 100 εκατ. ακόλουθους) σίγουρα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, που προσφέρει στην νεαρή κοπέλα ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη.

Funny Stripper Stories TikTok Compilation (@itsimperial)


Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Imperial μοιράζεται με τους followers της συνήθως αστεία βιντεάκια, στα οποία σχολιάζει τη ζωή της, το γεγονός ότι είναι single και την καθημερινότητά της, με τη συνοδεία trending audio. Τα πιο δημοφιλή βίντεο όμως της 18χρονης δεν είναι εκείνα στα οποία μιλά για το διαμέρισμά της ή τα ρούχα της, αλλά εκείνα στα οποία αφηγείται ακραίες και παράξενες ιστορίες απο την επαγγελματική της δραστηριότητα ως στρίπερ!

Σύμφωνα με το Rolling Stone, πρόκειται για βίντεο που έχουν γίνει επανειλημμένα viral και έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητα της νεαρής κοπέλας στο StripperTok, όπως ονομάζεται εν συντομία η κοινότητα αισθησιακού χορού του TikTok.

Μεταξύ των όσων «τρελών» έχει εξιστορήσει η Imperial στην πλατφόρμα βρίσκουμε αφηγήσεις για τότε που συνάντησε.... τον πατέρα της σε ένα ιδιωτικό πάρτι, για τη φορά που της πέταξαν κόπρανα ενώ χόρευε onstage, για επιθέσεις από ζηλιάρες συζύγους και φιλενάδες εν ώρα εργασίας, και για ανταλλαγή πυρών που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της. Συχνά με την μουσική υπόκρουση του κεφάτου τραγουδιού «Dominique» από τη δεκαετία του 60, η νεαρή κοπέλα περιγράφει τη σουρεαλιστική της πραγματικότητα ως στρίπερ, αιχμαλωτίζοντας την φαντασία των followers της.

imperial-2


Οι φαν της νεαρής TikToker θεωρούν ότι οι ιστορίες της, εκτός από ενδιαφέρουσες και αστείες, βοηθούν στην καταπολέμηση του στίγματος που συνοδεύει το επάγγελμά της. Η δημοφιλία της κοπέλας, λένε, δίνει ανθρώπινο πρόσωπο σε μια επιλογή καριέρας που συχνά γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περιφρόνησης στην mainstream κοινωνία.

Όμως το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό. Κι αυτό επειδή υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα: Είναι όντως αλήθεια τα όσα έχει περιγράψει κατά καιρούς η Imperial; Κι αν δεν είναι, μήπως τελικά οι ιστορίες της βλάπτουν το επάγγελμά της, διαιωνίζοντας στερεότυπα για αυτό, αντί να το οφελούν;

Το Rolling Stone μίλησε με αρκετές στρίπερ, συναδέλφους και πρώην συμμαθήτριες της κοπέλας που εκφράζουν έντονη δυσπιστία για τα όσα έχει αφηγηθεί κατά καιρούς η 18χρονη. 

Η στρίπερ Jessica Kind, που χρησιμοποιεί το handle @strippayoga στο TikTok επέκρινε ανοιχτά την Imperial σε ανάρτησή της, κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί ιστορίες βίας που στιγματίζουν τον χώρο για να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά της. Παρότι δέχτηκε έντονη επίθεση από τους φαν της 18χρονης, που την κατηγόρησαν ότι ζηλεύει, η Kind επιμένει ότι το να παρουσιάζεις βίαιες επιθέσεις εις βάρος επαγγελματιών του χώρου ως κάτι αστείο και συνηθισμένο δημιουργεί λάθος εντυπώσεις στον κόσμο και γεννά κινδύνους για τις στρίπερ.

striperr
Κλείσιμο


Σύμφωνα με την Kind, μια ένδειξη ότι η Imperial μπορεί να έχει... φανταστεί πολλά απ' όσα περιγράφει είναι η μόνιμη απουσία bouncer ή ασφάλειας από τις ιστορίες της. Όπως εξηγεί η ίδια στο περιοδικό, είτε κάποια κοπέλα εργάζεται σε κλαμπ είτε σε ιδιωτικά πάρτι (όπως η 18χρονη) σχεδόν πάντα θα βρίσκεται εκεί ένα άτομο που έχει την ευθύνη να προφυλάσσει τα κορίτσια από μεθυσμένους ή άγριους πελάτες. 

Ο ισχυρισμός της Imperial ότι εργάζεται μόνο σε ιδιωτικά πάρτι, και η απουσία διασυνδέσεων με clubs της περιοχής που μένει είναι κάτι ακόμα που δημιουργεί υποψίες στις συναδέλφους της. Σύμφωνα με τις ίδιες, από τη στιγμή που η κοπέλα δεν κλείνει δουλειές ούτε μέσω του site της ούτε μέσω του Instagram, ο μόνος τρόπος για να έβρισκε απασχόληση θα ήταν λογικά μέσω των clubs της περιοχής. Όμως η Imperial δεν φαίνεται να έχει, ούτε να είχε ποτέ, κάποια σχέση μαζί τους. 

Άλλα «σημαιάκια» που έχουν εντοπίσει στρίπερ στα βίντεο της 18χρονης και τις έχουν κάνει να πιστεύουν ότι πρόκειται για μυθεύματα είναι η «ορολογία» που χρησιμοποιεί για πτυχές της δουλειές της, αλλά και το ιστορικό της καριέρας της στον αισθησιακό χορό. Στο TikTok, η κοπέλα έχει πει ότι ξεκίνησε να δουλεύει ως στρίπερ σε πάρτι στα 17. Ωστόσο είναι αρκετά απίθανο να δέχτηκε οποιοσδήποτε εργοδότης να την προσλάβει, ή εταιρεία να την αναλάβει για να της κλείνει ραντεβού, ενώ ήταν ανήλικη, αφού οι νομικές επιπτώσεις αν αυτό γινόταν αντιληπτό από τις Αρχές θα ήταν πολύ σοβαρές.

Μαρτυρίες από πρώην συμμαθήτριες της Imperial επίσης δημιουργούν υποψίες ότι μπορεί όσα λέει να μην ανταποκρίνονται απολύτως στην αλήθεια. Σύμφωνα με αρκετές από αυτές, η 18χρονη έχει παρελθόν στο να διατυπώνει ψευδείς και αβάσιμους ισχυρισμούς. Μια κοπέλα που πήγε σχολείο με την TikToker περιέγραψε πώς το 2018, όταν φοιτούσαν μαζί στο τεχνικό λύκειο, η Imperial είχε πει σε άτομα στο σχολείο ότι έχει καρκίνο στο 5ο στάδιο. Κι άλλες πρώην συμμαθήτριες της Imperial επιβεβαίωσαν ότι τους είχε πει ψέματα για καρκίνο, αλλά κι ότι έβγαζε διάφορα από το μυαλό της, όπως π.χ. ότι ένα περιοδικό είχε κάνει αφιέρωμα στο σπίτι της και ότι ήξερε διάφορους διάσημους.

stripper


Από όσα έχει μοιραστεί πάντως στο TikTok η Imperial, αυτό που προκαλεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό είναι ο ισχυρισμός της ότι κάποιος την χειραγώγησε στα 15 της και αυτό την οδήγησε να μπει στην βιομηχανία ενηλίκων στα 17. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι στα 15 γνώρισε κάποιον που της ζητούσε να χορέψει για εκείνον. Σιγά-σιγά άρχισε να την πηγαίνει σε σπίτια φίλων του για να χορεύει για χρήματα. «Με εκμεταλλεύτηκαν ως ανήλικη και γι' αυτό έγινα στρίπερ» λέει σε ένα βίντεο η 18χρονη, επισημαίνοντας πάντως ότι έμεινε σε αυτό το επάγγελμα επειδή της αρέσει και τα λεφτά είναι καλά. 

Η ιστορία αυτή περιλαμβάνει λεπτομέρειες που, για μια πρώην συμμαθήτρια της Imperial και νυν sex worker, τη Λούνα, παραπέμπουν σε trafficking. Η κοπέλα είπε στο RS ότι δεν πιστεύει λέξη από αυτήν την ιστορία, και ότι είναι εξοργιστικό να λέει κανείς ψέματα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. «Αν δέχτηκε εξαναγκασμό για να χορέψει ή να κάνει στριπτίζ ή έπεσε θύμα trafficking, χρειάζεται βοήθεια. Αν όχι, φέρνει περισσότερο στίγμα στην κοινότητα», λέει η Λούνα. 


Με πληροφορίες απο Rolling Stone


Ειδήσεις σήμερα:

Στέλνουν άρον - άρον «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ του 2015

Πρώτη εργάσιμη για το click away - Ανοίγουν σήμερα κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία

Λιβάνιος: Τις επόμενες ημέρες στη Βουλή η ρύθμιση οφειλών προς ΟΤΑ με 120 δόσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης