Δίκη Τζόνι Ντεπ - Ανατροπή: Οι πρώην του Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντί δεν εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης

Δίκη Τζόνι Ντεπ - Ανατροπή: Οι πρώην του Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντί δεν εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η εξέταση των δύο πρώην συντρόφων του 57χρονου Αμερικανού σταρ  από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου

depp-paradis-ryder
Συνεχίζεται στο Λονδίνο η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας Sun και του εκδοτικού ομίλου News Group Newspapers.

Σήμερα επρόκειτο να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το σπίτι της στη Γαλλία η επί χρόνια σύντροφός του Αμερικανού σταρ Βανέσα Παραντί, ενώ ήταν προγραμματισμένη και η κατάθεση της πρώην αγαπημένης του Γουινόνα Ράιντερ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν επιβεβαίωσε ότι παρά την επιθυμία του ηθοποιού, δεν χρειάζεται πλέον να κληθούν οι δύο γυναίκες ως μάρτυρες. O ίδιος είπε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, καθώς οι αντίδικοι της εκδοτικής εταιρείας NGN συμφωνούν ότι δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση από τον Ντεπ και ότι η έκταση των ισχυρισμών εναντίον του, εξαρτάται αποκλειστικά από την Άμπερ Χερντ.
depp_paradis




Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί ήταν μαζί για 14 χρόνια από το 1998 έως το 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λίλι Ρόουζ και τον Τζακ.

Στην κατάθεσή της, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, η Βανέσα Παραντί χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της ευγενικό, προσεκτικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο.
«Γνωρίζω τον Τζόνι για περισσότερα από 25 χρόνια. Συμβιώσαμε για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει τον Τζόνι να είναι ένας ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και καθόλου βίαιος ή κακοποιητικός άνθρωπος και πατέρας» ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για τα «κενά ασφαλείας» - Έλεγχοι παντού για να μην ξεφύγει ο κορωνοϊός

Στο «σφυρί» η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο

Θρίλερ με τη 16χρονη στα Τρίκαλα: Έγκλημα ή αυτοκτονία o θάνατός της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης