Η Selena Gomez δέχεται απειλές για τη ζωή της

Η Selena Gomez δέχεται απειλές για τη ζωή της

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Justin Bieber, το νεαρό τραγουδιστή που έχει κλέψει πολλών κοριτσιών την καρδιά, η Selena Gomez άρχισε να λαμβάνει απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα

 Η Selena Gomez δέχεται απειλές για τη ζωή της
Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Justin Bieber, το νεαρό τραγουδιστή που έχει κλέψει πολλών κοριτσιών την καρδιά, η Selena Gomez άρχισε να λαμβάνει απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα.

Έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους τα κοριτσάκια, όταν πριν λίγο καιρό δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Justin να ανταλλάσει φιλιά με τη Selena, αφού αυτό σήμαινε πως ο…αγαπημένος τους δεν είναι πια ελεύθερος.

Τόσο πολύ εκνευρίστηκαν κάποιοι «Beliebers» που αποφάσισαν να τη «βγάλουν» από τη μέση, δημοσιεύοντας διάφορες απειλές για τη ζωή της στην προσωπική της σελίδα στον ιστότοπο του Twitter.
Κλείσιμο

Ένα από αυτά έγραφε τα εξής: «Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα. Οι βιολέτες μπλε. Selena, εάν πληγώσεις την καρδιά του Justin, θα σε σκοτώσω».

Μια άλλη θαυμάστρια δεν έθεσε καν προϋπόθεση, αλλά μπήκε κατ’ ευθείαν στο…ψητό: «Θα σε σκοτώσω! Το ορκίζομαι στο ΘΕΟ».

Δεν έχει μόνο ο Bieber φανατικούς θαυμαστές, αλλά και η Selena, αφού οι fan της έσπευσαν να της εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και να τη στηρίξουν στον «πόλεμο» αυτόν μέσω Twitter.

Χαρακτηριστικό είναι το εξής μήνυμα : «Θεέ μου.. Κάποια από τα όσα γράφουν οι 'Beliebers' για τη Selena είναι πραγματικά απαίσια. Με κάνουν να θέλω να βάλω τα κλάματα».

Πάντως, ούτε ο Justin ούτε η Selena, 16 χρονών και οι δύο, σχολίασαν κάποιο από αυτά τα…φαρμακερά δημοσιεύματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης