Angelina Jolie: «Δεν κάνω ούτε μπάνιο με την ησυχία μου»

Angelina Jolie: «Δεν κάνω ούτε μπάνιο με την ησυχία μου»

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η όμορφη Angelina πώς έχει καταφέρει να μεγαλώσει τόσο καλά έξι παιδιά αλλά  και πόσα πολλά έχει στερηθεί η ίδια για να είναι πάντα δίπλα τους...

Angelina Jolie: «Δεν κάνω ούτε μπάνιο με την ησυχία μου»

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η όμορφη Angelina πώς έχει καταφέρει να μεγαλώσει τόσο καλά έξι παιδιά αλλά  και πόσα πολλά έχει στερηθεί -και ακόμα στερείται- η ίδια για να είναι πάντα δίπλα τους.

«Προσπαθείς να κάνεις ένα μπάνιο να ηρεμήσεις και όλο κάποιος μπαίνει μέσα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός, αναφερόμενη στη ζωή της ως μητέρα.

«Απλά τα παρατάς. Έχω πάθει σοκ με τον εαυτό μου γιατί είμαι ένα άτομο που θέλω να είμαι μόνη μου, στην ησυχία μου. Εκπλήσσομαι, ωστόσο,  με το ποσό χαρούμενη είμαι όταν έχω όλη την οικογένεια γύρω μου», είπε η Angelina, αποδεικνύοντας ότι το να είσαι μια νέα μαμά, είναι δύσκολο ακόμα και για μια πριγκίπισσα των Όσκαρ.

Κλείσιμο

Σε συνέντευξη της, πριν λίγους μήνες μάλιστα, η Angelina περιέγραψε μια τυπική της ημέρα.

«Ξυπνάω νωρίς. Έχω τέσσερα παιδιά στο κρεβάτι δίπλα μου και ο Brad μιλά στο τηλέφωνο με τα δίδυμα αγκαλιά», λέει η Jolie και προσθέτει, «Απλά δεν είμαι ποτέ μόνη μου… όσοι έχουν παιδιά συνήθως δεν έχουν».

Βέβαια, η Angelina εξήγησε ότι η βοήθεια του άντρα της είναι πολύτιμη αφού τη βοηθά να έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης