Ricky Martin: Είμαι ένας γκέι με παιδιά. Ε… και;

Ricky Martin: Είμαι ένας γκέι με παιδιά. Ε… και;

Στα 21 μου ερωτεύτηκα τόσο πολύ έναν άντρα που ήμουν ένα βήμα πριν τα παρατήσω όλα...!

Ricky Martin: Είμαι ένας γκέι με παιδιά. Ε… και;
Έχει.. φάει τη ζωή με το κουτάλι, έχει ζήσει την απόλυτη  δόξα, έχει… αγγίξει το χρήμα,  έχει γίνει το απόλυτο ερωτικό είδωλο για πολλές γυναίκες στον πλανήτη, όταν ο ίδιος αποκαλύπτει ότι έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις, αποσύρεται αιφνιδίως από τη σόουμπιζ και αποφασίζει να υιοθετήσει δυο παιδιά.

Ο λόγος για τον Ricky Martin που κάποτε ξεσήκωνε τα κορίτσια με το σέξι κούνημά του , ασπαζόμενος μια ζωή μέσα στα φώτα και την απόλυτη τρέλα του Livin' La Vida Loca…




Κλείσιμο

Ως άλλος ένας επώνυμος καλεσμένος της Oprah Winfrey ξετυλίγει το κουβάρι της νέας του ζωής, δηλώνει περίτρανα πόσο πλήρης αισθάνεται δίπλα στα δυο αγγελούδια του και παρουσιάζει  το οικογενειακό  άλμπουμ των διακοπών του σε Μαϊάμι και Πουέρτο Ρίκο. 







«Το πιο σημαντικό επίτευγμα της ζωής μου είναι τα παιδιά μου» εκμυστηρεύεται στην εκπομπή και μιλά ακόμη και για την απόφασή του να μοιραστεί δημοσίως τις σεξουαλικές του προτιμήσεις…

«Δε θέλω η οικογένειά μου να χτιστεί πάνω στο ψέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα απέναντί τους να είμαι ειλικρινής, Άρα, έπρεπε να είμαι αληθινός και στον κόσμο», συνεχίζει ο τραγουδιστής.







Για 15 με 20 χρόνια ζούσα μέσα στην απόλυτη χλιδή με λιμουζίνες, ιδιωτικά αεροπλάνα, περνώντας την κάθε μέρα στα πιο ακριβά ξενοδοχεία και βίλες.Κι όμως, ήμουν κενός… Η απλότητα που μου έφεραν τα παιδιά μου είναι για μένα η πραγματική ζωή!»







«Στα 21 μου,  δε το κρύβω, ερωτεύτηκα τόσο πολύ έναν άντρα που ήμουν ένα βήμα πριν τα παρατήσω όλα! Δεν είχα κανένα πρόβλημα να ζήσω μια ζωή… ανώνυμη».

Οσον αφορά στην γυναίκα που δέχτηκε να κυοφορήσει τα δυο του παιδιά λέει χαρακτηριστικά:

Πέρασε από τηλεφωνική συνέντευξη. Όταν μου είπε, «Έρχομαι πιο κοντά στο Θεό όταν ξέρω ότι μπορώ να δώσω το δώρο της ζωής σε έναν συνάνθρωπο»!, αμέσως σκέφτηκα, Αυτή είναι…!!!

Για την απουσία της μητέρας στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, συγκινημένος αναφέρει:

«Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική. Εγώ είμαι μητέρα και πατέρας για τον Matteo και τον  Valentino! Είμαι περήφανος που είμαι μέλος μιας μοντέρνας οικογένειας».





Κάποτε έπεφτα στο κρεβάτι μου και με μισούσα. Και δε θέλω να ζήσω αυτό το συναίσθημα ξανά. Για μένα η ουσία είναι ο κάθε άνθρωπος να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης