Το μήνυμα της Gaga στην αμερικανική Γερουσία

Το μήνυμα της Gaga στην αμερικανική Γερουσία

Η Lady Gaga ζητά από τους αξιωματούχους της χώρας της να σεβαστούν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων  και να τους επιτρέψει να έχουν και αυτοί το δικαίωμα να υπηρετήσουν στον στρατό.

Το μήνυμα της Gaga στην αμερικανική Γερουσία

Με ένα βίντεο προς της αμερικανική Γερουσία, η Lady Gaga ζητά από τους αξιωματούχους της χώρας της να σεβαστούν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και να τους επιτρέψει να έχουν και αυτοί τη δυνατότητα να υπηρετούν στον στρατό.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 7 λεπτών, η Gaga στέκεται μπροστά από την αμερικανική σημαία, φορώντας κουστούμι και γραβάτα και εξηγεί γιατί η τακτική της κυβέρνησης καταπατάει τα δικαιώματα χιλιάδων ανδρών και γυναικών.

"Είμαι εδώ για να γίνω μια φωνή για τη γενιά μου. Όχι αυτής της γενιά των γερουσιαστών που ψηφίζουν νομοσχέδια για όλους εκτός από τους νέους αυτής της χώρας. Είμαι η γενιά που επηρεάζεται από αυτό τον νόμο και που τα παιδιά μας θα επηρεαστούν. Δεν σας ζητάμε να εγκρίνετε ή να επιδοκιμάσετε τις ηθικές πλευρές της ομοφυλοφιλίας. Σας ζητάμε να κάνετε την δουλειά σας…να προστατέψετε το Σύνταγμα".

Κλείσιμο

Αυτά είπε η Lady Gaga απευθυνόμενη προς την Γερουσία και όπως φαίνεται η ποπ σταρ δεν "μάσησε τα λόγια της" ούτε αυτή τη φορά…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης