Τη μία μέρα έγκυος, την άλλη... κορμάρα!

Τη μία μέρα έγκυος, την άλλη... κορμάρα!

Η μανία των σταρ του Χόλιγουντ να είναι πάντα αψεγάδιαστοi και κομψοί δεν φαίνεται να έχει όριο. Ακόμα και όταν γνωστά μοντέλα-ηθοποιοί μένουν έγκυες η πίεση να χάσουν άμεσα τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι μεγάλη...

Τη μία μέρα έγκυος, την άλλη... κορμάρα!
Η μανία των σταρ του Χόλιγουντ να είναι πάντα αψεγάδιαστοi και κομψοί δεν φαίνεται να έχει όριο. Ακόμα και όταν γνωστά μοντέλα-ηθοποιοί μένουν έγκυες η πίεση να χάσουν άμεσα τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα λίγες μόνο εβδομάδες ή ακόμα και μέρες μετά τη γέννηση των παιδιών τους να τρέχουν πανικόβλητες στους προσωπικούς τους γυμναστές. 

Η απώλεια όμως των κιλών τους ή ακόμα και η εξοντωτική γυμναστική που ακολουθούν οι περισσότερες σταρ κατά την διάρκεια της κύησης, μπορεί να δώσει μια λανθασμένη εντύπωση στους έφηβους που τις έχουν ως πρότυπο ομορφιάς αλλά και να προκαλέσει την δυσαρέσκεια των υπόλοιπων κοινών εγκύων, οι οποίες παλεύουν μήνες για να αποβάλλουν τα κιλά που «έβαλαν» κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους.

Όταν η γνωστή ηθοποιός Liz Hurley έμεινε έγκυος σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι δεν θα βιαστεί να χάσει τα περιττά κιλά που θα έπαιρνε, λίγες όμως μόνο εβδομάδες μετά την γέννηση του παιδιού της η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τρεφόταν μόνο με έξι σταφίδες την ημέρα. Την ίδια τακτική φαίνεται να ακολούθησε και η σύζυγος του David Beckham, Victoria, η οποία έτρωγε μόνο μια μερίδα γαρίδες την ημέρα για να χάσει τα κιλά της. Παρόμοια οδό όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες έχουν ακολουθήσει οι Denise Van Outen, Madonna, Catherine Zeta Johns, Nicole Kidman και Angelina Jolie.

Κλείσιμο






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης