Η «Βροχή» θα πέσει στις 4 Μαΐου

Η «Βροχή» θα πέσει στις 4 Μαΐου

Μετά το γερμανικό Dark, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το πρώτο δανέζικο πρωτότυπο σίριαλ του Netflix

Η «Βροχή» θα πέσει στις 4 Μαΐου
Η πολυαναμενόμενη «Βροχή», η πρώτη δανέζικη πρωτότυπη σειρά του Netflix
είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου 2018.
Η υπόθεση μας προϊδεάζει για ένα πολύ δυνατό σίριαλ: Ο κόσμος όπως τον ξέρεις έχει τελειώσει. Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, δύο αδέρφια από τη Δανία βγαίνουν από την ασφάλεια του ενυδρείου τους για να βρουν όλα τα απομεινάρια του πολιτισμού που έχει χαθεί. Σύντομα θα ενταχθούν σε μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί θα ξεκινήσουν μια εξόρμηση με επικίνδυνες ενέργειες μέσα από την εγκαταλελειμμένη Σκανδιναβία, ψάχνοντας για κάθε σημάδι ζωής.
Κλείσιμο

Απαλλαγμένοι από το συλλογικό παρελθόν τους και τους κοινωνικούς κανόνες, η ομάδα έχει την ελευθερία να είναι αυτή που θέλει να είναι. Στον αγώνα τους για επιβίωση, ανακαλύπτουν ότι ακόμη και σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο εξακολουθεί να υπάρχει αγάπη, ζήλια, γήρανση και πολλά από τα προβλήματα που νόμιζαν ότι είχαν αφήσει πίσω τους με την εξαφάνιση του κόσμου που γνώριζαν κάποτε.

Ποιος θα είσαι όταν έρθει η βροχή;

Η «Βροχή» έχει δημιουργηθεί από τους Γιάνικ Ται Μόσχολτ (Borgen, Rita, Follow the Money), Έσπεν Τοφτ Γιακομπσεν και Κρίστιαν Ποταλίβο (Dicte, The New Tenants, Long Story Short) με πρωταγωνιστές τους Άλμπα Όγκαστ (Reliance, Jordskott and Unga Astrid), Μίκελ Μπόε Φόλσγκαρντ (A Royal Affair, The Legacy), Λούκας Λουνγκόρντ Τούνεσεν (Tidsrejen, Department Q: The Keeper of Lost Causes), Λαρς Σίμονσεν (The Bridge, Brotherhood), Ιμπεν Χάιλε (Dicte, High Fidelity), Άντζελα Μπουνταλόβιτς (Dark Horse, Blood Sisters), Σόνι Λίντμπεργκ (The Legacy, Anti), Τζέσικα Ντινάζ (The Guilty, The Man), Λούκας Λόκκεν (One-Two-Three Now!) και Γιοχάνες Κούνκε (Force Majeure).



Οι επίσημες σελίδες της σειράς στα social media:
Twitter: https://twitter.com/therainnetflix
Instagram: https://www.instagram.com/therainnetflix/
Facebook: https://facebook.com/TheRainNetflix/

Σχετικά με τη Miso Film
Η Miso Film ιδρύθηκε το 2004 από το δίδυμο παραγωγών Τζόνας Άλλεν και Πίτερ Μπός, οι οποίοι ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στις Σουηδικές σειρές θρίλερ και μυστηρίου Beck και Wallander. Η Miso Film είναι η εταιρεία πίσω από αρκετές σκανδιναβικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι Veum, Those Who Kill, Acquitted, Modus και η δραματική σειρά 1864, σε σενάριο και σκηνοθεσία Όλε Μπόρνενταλ. Όσον αφορά τη μεγάλη οθόνη, η Miso έχει υπογράψει την παραγωγή μεγάλου αριθμού ταινιών, μεταξύ των οποίων και η Δανέζικη επιτυχία που έσπασε το box office με τίτλο The Candidate καθώς και η Δανέζικη κωμωδία Long Story Short. H Miso ήταν επίσης συμπαραγωγός στο Νορβηγικό δράμα Max Manus με θέμα την αντίσταση στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τη μεγαλύτερη box office επιτυχία στη Νορβηγία έως σήμερα, καθώς και στην αγγλόφωνη ταινία Ginger & Rosa, σε σκηνοθεσία Σάλλυ Πότερ. Η Miso Film αυτή την περίοδο ασχολείται με την παραγωγή της επόμενης ταινίας του Όλε Μπόρνενταλ Small Town Killers, της οικογενειακής κωμωδίας Iqbal & The Superchip και της τελευταίας σεζόν του Dicte, καθώς και της δεύτερης σεζόν των Acquitted και Modus. Η Fremantle Media απέκτησε ένα μερίδιο συμμετοχής στη Miso Film το 2013, στο πλαίσιο της επέκτασής της Miso στο χώρο του τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας.


 
Σχετικά με το Netflix
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με περισσότερα από 117 εκατομμύρια μέλη, σε πάνω από 190 χώρες, που απολαμβάνουν περισσότερες από 140 εκατομμύρια ώρες τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών ημερησίως, μεταξύ άλλων πρωτότυπων σειρών, ντοκιμαντέρ και ταινιών. Τα μέλη του μπορούν να παρακολουθήσουν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης