Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Αυτός τη θέλει πίσω, εκείνη ούτε να το ακούει!

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Αυτός τη θέλει πίσω, εκείνη ούτε να το ακούει!

«Ο Μπεν της ράγισε την καρδιά και της άφησε ένα τρομερό συναισθηματικό κενό», αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Αυτός τη θέλει πίσω, εκείνη ούτε να το ακούει!
Παρόλο που ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται σε σχέση η καρδιά του και το μυαλό του βρίσκονται στην Τζένιφερ Γκάρνερ. Σύμφωνα με το Us Weekly ο ηθοποιός θέλει πίσω τη γυναίκα και μητέρα των τριών του παιδιών αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να το ακούει. 

Σύμφωνα με άτομο που βρίσκεται στο περιβάλλον της ηθοποιού ο Άφλεκ της είχε ραγίσει την καρδιά: «Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Μπεν της ράγισε την καρδιά και της άφησε ένα τρομερό συναισθηματικό κενό. Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν ότι τελείωσε. Είναι καιρός για εκείνη να πάει παρακάτω…», απορρίπτοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο για επανασύνδεση. 

Ο Μπεν και η Τζένιφερ παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005 ωστόσο δέκα χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2015 το ζευγάρι πήρε την απόφαση για διαζύγιο με τις διαδικασίες να ξεκινούν τον Απρίλιο του 2017. 

Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος αλλά το διαζύγιο του ζευγαριού δεν έχει εκδοθεί, ακόμα γιατί ο Άφλεκ την θέλει πίσω. Μάλιστα πρόσφατα η ηθοποιός επισκέπτονταν συχνά τον πρώην άνδρα της και έκανε και εκείνη προσπάθειες αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης